Pizza hut.......for lunch

Pizza hut.......for lunch

lunch tadi... berdua ngan Net jer mula2 gie GM jab jalan.. pas tu gie mamam.. hari tak snap2 pun Net yg snap2.. so..tunggu entry lunchdate...

Read more
suka sangat sbb dapat gak buat niee...

suka sangat sbb dapat gak buat niee...

mood ~ suka sangat sbb...memang dah lama nak frame kan gambar2 nie and finally dapat gak mula2 email kat Cute Mum ingat nak print besar mcm ...

Read more
Tido lambat tapi bangun awal..macam mana tu?

Tido lambat tapi bangun awal..macam mana tu?

assalamulaikum.. morning kengkawan semua!! salam jumaat!!! pagi nie budak tecik bam bam nie bangun pagi.. kul 5 lebih Mummy bangun nak mandi...

Read more

tetiba jer petang nie...

takde la idea la petang nie and takde pic jugaks

Read more
Anak-anak Mummy.....

Anak-anak Mummy.....

pic malam hari selasa tu..... before Tok Abah ajar mengaji... Abang Ian ajar Iris mengaji wah...leh harap dah anak bujang Mummy nie kopiah d...

Read more
Tadi deco-deco, nie masak-masak plak..

Tadi deco-deco, nie masak-masak plak..

semalam ..cuti tapi for Mummy Ayu takde cutinya tapi..kasi cuti kat my beloved Ibu cuti dr masak... pagi2...lepas antar Daddy gie work tapau...

Read more
Dah siap dah deco-deco bersama Mummy Ayu....

Dah siap dah deco-deco bersama Mummy Ayu....

ok.. takmau bad mood-bad mood okies.. semalam...kan cuti so..busy, busy, busy antara yang siap Mummy Ayu buat.. emm.. "deco-deco bersam...

Read more
Pagi -pagi lagi dah kena marah......

Pagi -pagi lagi dah kena marah......

assalamualaikum.. morning kengkawan semua pagi nie mula2 mood ok jer sekali.. kena marah... di awal pagi terus down ntah apa2 tah bukan boss...

Read more
Amaran tsunami dikeluarkan....

Amaran tsunami dikeluarkan....

Jabatan Meteorologi Malaysia mengeluarkan amaran kepada orang ramai menjauhi kawasan pantai di Kedah, Perlis, Langkawi, Pulau Pinang dan Per...

Read more
suka..suka....

suka..suka....

suka sangat hari nie... sebab.. tadi lunch dapat makan sushi (lama tak makan) sebab.. esok cuti (walaupun cuma sehari) suka...suka selamat ...

Read more
Party walaupun belum jumaat lagi....

Party walaupun belum jumaat lagi....

lunch tadi.... dr pagi try call net tapi dia takde kat opis emmm...boss takde lunch so..memang plan nak ajak dia kuar makan sekali..dia call...

Read more
Deco-deco untuk bilik Ian & Iris

Deco-deco untuk bilik Ian & Iris

dah lama nak buat mcm nie tapi dok tangguh2.. semalam..jumpa..balik keja..terus buat cuma nak gantung kat dinding jer hujung minggu nie or k...

Read more
Mania....Astro Ria

Mania....Astro Ria

ada program baru kat astro ria sekarang nie dah masuk 5 minggu dah pun Mania setiap sabtu jam 9.00 malam di Astro Ria..104 program Mania ni...

Read more
Accident???

Accident???

assalamualaikum.. morning kengkawan semua pagi nie hujan so..as usual..jalan jam tapi nasib baik Mummy Ayu tak lambat just nice jer.lagi 10 ...

Read more
Koleksi novel2 ku........ sayang semuanya!!

Koleksi novel2 ku........ sayang semuanya!!

okies.. nak share kat sini.. koleksi novel2 Mummy Ayu setakat nie (dah susun cun2 baru leh share) :-) so far......ada 3 tingkat, depan bela...

Read more
Brother & Sister.....posing2 time...

Brother & Sister.....posing2 time...

takde keja punya keja la nie Mummy ... malam semalam sementara tunggu APBH start layan snap2 pic 2 beradik nie mood masing2 tgh ok plak cun ...

Read more
Pensil warna ~ banyaknya......

Pensil warna ~ banyaknya......

weekend hari tu kan dok mengemas2 buku2 Ian & Iris sekali jumpa...amik.. punya la banyak yg mahal, yg murah panjang, pendek semua ada Mu...

Read more