Ke Jalan TAR tengahari tadi....

Ke Jalan TAR tengahari tadi....

tadi lunch...okoran entry nie Mummy Ayu ngan adik kat opis nie plan..nak ke Jalan TAR sbb nak beli riben so....kami gie la... mula2 gie mama...

Read more
Terbeli tau..tak sengaja....sebab terberkenan..

Terbeli tau..tak sengaja....sebab terberkenan..

emmmm.. nie memang tak plan and tetiba jer BW mcm biasa sekali terjengah kat blog Mrs K wah..ada jual kain tinggal 2 jer tengok...emmmm dua2...

Read more
No party today...

No party today...

Net ~ berkhidmat untuk negara kat Melaka Amy ~ holiday Suziey ~ emm Mummy Ayu ~ emmmm tak tau nak gie mana hari nie maybe kuar ngan adik2...

Read more
Frame baru...

Frame baru...

cita pasal frame lagi punya la bersemangat dapat frame baru semalam gak Daddy gantungkan frame2 nie tu dia.. dah siap dah satu set on the wa...

Read more
Dah selamat terima dah!!!

Dah selamat terima dah!!!

ha...nie dia... yg fragile tu actually..dah sampai 2 hari dah tapi semalam baru buka & snap... bukan 1 bungkusan tapi 2.. emmm.. agak2 k...

Read more
Handle with care....

Handle with care....

assalamualaikum.. morning semua!! salam jumaat emmm...dah jumaat.. pagi lagi.. baru nak warm up meh layan pic nie satu dulu apa yg fragile M...

Read more
Tetiba.....

Tetiba.....

takde mood and takde idea :-( harap2 esok tak de la mcm nie..

Read more
Air naik......

Air naik......

tajuk entry...... mcm kurang sopan jer tapi..memang betul pun nie pic semalam... selamba jer Mummy Ayu snap dr dalam bas follow up entry nie...

Read more
Pasport dah, Galaxy Tab dah, now...I Phone....cayalah!

Pasport dah, Galaxy Tab dah, now...I Phone....cayalah!

assalamualaikum.. morning semua pagi nie hujan... kalu la cuti..best nya.. zzzzzzzzzzzzz just wanna share this with kengkawan cute kan? nak...

Read more
Hujan lebat, jalan dah jam....

Hujan lebat, jalan dah jam....

hujan lebat kat luar.... see... view from opis Mummy Ayu and bila hujan as usual.... jalan dah mula jam walaupun baru kul 4 lebih zooommmm s...

Read more
Sambut birthday kengkawan...

Sambut birthday kengkawan...

since Ibu Mummy Ayu jaga Ian & Iris nie Ibu gak tetiba ada jiran minta jagakan anak diaorang.. 2 orang gak and nak dijadikan cerita yg 2...

Read more
Lunch hari nie..

Lunch hari nie..

plan hari nie nak kuar lunch la mula2 cal Net pagi2..Net busy so..ingat nak kuar ngan adik2 kat opis nie sekali.. dapat call.. big boss nak ...

Read more
Love it .. love it so much!!!

Love it .. love it so much!!!

sama mcm frame hari tu ... kan Mummy Ayu cakap order 2 set.. nie lagi satu set... comel kan? mula2 email kan 4 pic sekali dia minta lagi 2 ...

Read more
Get well soon!!!!

Get well soon!!!!

hari nie my Didi ..off day tak keja sbb demam.. malam semalam balik keja terus gie klinik tak minta mc...baiknya dia tukar off day dia and.....

Read more
Dah siap, tapi ada salah sikit la.....

Dah siap, tapi ada salah sikit la.....

assalamualaikum.. morning kengkawan semua!! dah hari rabu esok khamis, pas tu jumaat emmm..kejab jer masa berlalu and pejam celik, pejam ce...

Read more
Tiga dalam satu...Alaf 21

Tiga dalam satu...Alaf 21

ingat tak nak beli dah novel bulan nie tapi...terbeli la jugaks... nipis jer... tak tebal keluaran Alaf 21 (lama tak beli Alaf rasanya) sino...

Read more
Each a cup.......weekend lepas

Each a cup.......weekend lepas

sabtu petang weekend lepas just 3 of us gie mydin jab.. beli lauk nak masak before balik.. sempat la tapau nie sorang satu tapi yg tak best ...

Read more
Dua dua pun best......

Dua dua pun best......

hari tu kan Mummy Ayu ada beli 3 novel satu dah abis baca and dah buat review dah Kau, Aku, Kita nie lagi dua.... (dua-dua pun best sesangat...

Read more
Lagi kad jemputan yg unik..lain dari yang lain..

Lagi kad jemputan yg unik..lain dari yang lain..

assalamualaikum and...morning kengkawan semua!!! selamat hari selasa... :-) mood..ceria pagi nie and nak share satu lagi wedding invitation ...

Read more
Step by step ~ How to make Choc Oreo

Step by step ~ How to make Choc Oreo

okies.. nak share steb by step cara2 nak buat choc oreo plak hari tu dah share cara2 nak buat lolichoc so..bahan2nya of coz la acuan untuk c...

Read more