Sepasang jer......

Sepasang jer......

oooo..ada yg agak Mummy Ayu shopping sakan kat Jalan TAR yer tidak..tidak... Mummy Ayu dah baca doa sebelum jalan tadi he he he and hasil sh...

Read more
Princess Iris.....

Princess Iris.....

lagi citer & pic Iris.. Abang Ian tido la time nie.... petang semalam and of coz....snap by the only one..Untie Wanie... tq sis!!! nanti...

Read more
last minit cancel...

last minit cancel...

baru je dapat call dr Net cedih sbb last minit tak jadi la gie PWTC sbb Net kena berkhidmat untuk negara so.. tukar plan follow geng2 opis g...

Read more
Jom ramai2 terjah...

Jom ramai2 terjah...

hari tu kan ke shoe fair hari ni... ke Kuala Lumpur International Book Fair plak.. jom!!!

Read more
"Mummy, nak gie laut hari nie ker?"

"Mummy, nak gie laut hari nie ker?"

assalamualaikum... morning kengkawan semua salam jumaat.... pagi nie....bangun jer tido Iris nye ayat.. "Mummy...nak gie laut hari nie ...

Read more
Finally......

Finally......

tadi baca blog Deno (pasal katak) baru teringat nak share satu cita kat sini 1st ly..lega sangat2 alhamdulillah... and finally emm..mesti r...

Read more
Plan for this weekend.........

Plan for this weekend.........

baru hari khamis dah pikir dah nak buat apa weekend nie emmmm.. over excited plak mula2...Didi kata dia cuti sabtu & off ahad so..2 hari...

Read more
Toll takde letrik???

Toll takde letrik???

assalamualaikum.. morning kengkawan.. pagi nie..ngantuk plak semalam tido lambat sikit terlayan movie plak so pagi nie......zzzzzzz la okey....

Read more
7 tahun..7 yang terhangat...

7 tahun..7 yang terhangat...

semalam la.. BW ke blog Abang Nara sekali tgk..... mcm best jer so..pagi nie...jumpa plak kat kedai so..laju jer tangan merembat In Trend n...

Read more
Secretary week at KL Tower with Sheila Majid

Secretary week at KL Tower with Sheila Majid

petang nie... kat KL Tower ada Datuk Sheila Majid sempena secretary week (busy la chef Didi ku kat sana..) dari hari tu lagi hubby Mummy Ayu...

Read more
Jumaat nie..nak gi borong novel....

Jumaat nie..nak gi borong novel....

assalamualaikum.. morning kengkawan semua kejab jer dah rabu tapi..dah plan dah untuk hari jumaat nie he he he over tak? kalu hari tu.Net yg...

Read more
UMINOHO.....

UMINOHO.....

suka sangat makan nie.. lama tk beli semalam jumpa terus beli seaweed ala...yg guna untuk buat sushi tu.. emm..yum yum suka makan mcm tu jer...

Read more
Keychain for me....tq!!

Keychain for me....tq!!

pagi nie tetiba dapat nie.. key chain ada nama Mummy Ayu tq so much!! ada sorang adik kat opis nie dia baru balik dr Melaka..ada tugas tetib...

Read more
Love choc..love choc....so much!!!

Love choc..love choc....so much!!!

satu lagi projek weekend lepas.. actually...suppose projek minggu nie tapi sbb takut tak sempat so...buat separuh dulu choc...bentuk love.. ...

Read more
Roti John home made....weekend lepas

Roti John home made....weekend lepas

assalamualaikum.. morning semua... selamat hari selasa... pagi2..idea belum refresh lagi so..jom share pic roti john versi Mummy Ayu sabtu l...

Read more
sebab sedap.....harus la repeat.....Resepi Choc Brownies 3S

sebab sedap.....harus la repeat.....Resepi Choc Brownies 3S

disebabkan dah try hari sabtu petang tu and hasilnya...sgt sgt sedap. so..hari ahad tu.. harus la repeat lagi amik...sekali 4 biji and of co...

Read more
Chocolate Brownies yg senang, simple & sedap.....

Chocolate Brownies yg senang, simple & sedap.....

sabtu lepas... tetiba rasa nak baking (asyik tgk Ayu Sidratul baking jer....) yg tambah bersemangat last week..sambil BW tu jumpa la resepi ...

Read more
Suka sangat baju princess ni...ma acih Tok Umi!!

Suka sangat baju princess ni...ma acih Tok Umi!!

assalamualaikum.. morning kengkawan semua!! apa khabar? harap semua sihat & ceria Mummy Ayu..alhamdulillah..cuma batuk tak ok2 lagi pagi...

Read more