this coming Sunday.....

this coming Sunday.....

ahad nie.. mothers day tau & ingat pun sbb hubby kata ada high tea kat tempat keja dia plan..tak tau lagi and tak leh cita sbb my Ibu ra...

Read more
Lagi 15 hari + 5 hari ....

Lagi 15 hari + 5 hari ....

emmm...mcm dah dekat sgt dah lebih kurang 2 minggu jer lagi ada apa? v v v v v wedding adik lelaki Mummy Ayu scary tu kerja.. byk lagi yg lu...

Read more
Cedapnya....

Cedapnya....

salam & morning semua selamat hari jumaat.. emmm.. pagi2 tak tau nak cita apa meh layan pic makan nie.. yum yum.. dr mana lagi dr hp my ...

Read more
Almost 1 month dah....

Almost 1 month dah....

dah dekat nak sebulan dah check tadi.... :-( bukan tak suka and yes.... memang saya sedih :-( sampai hati awak buat mcm nie kat sana.... dek...

Read more
Kerajaan Atas Langit....

Kerajaan Atas Langit....

dah lama dah simpan gambar nie nak share..tapi lupa jer so..hari nie share all snap by my hubby dia kan keja kat atas awan.... bila tgk pic....

Read more
Dah buat dah......Aeon Card

Dah buat dah......Aeon Card

semalam... kasi upah kat budak yg demam tu sbb dah nak baik kan leh la bawak jenjalan jab destinasi..dia reques..JJ akak Aeon apa lagi..nak ...

Read more
Layan tak semalam???

Layan tak semalam???

mentang2 anak dah sihat leh layan tv mcm biasa malam semalam... ingat nak zzzz dah kul 11 mcm tu sekali terbukak tv 2 aik... ada kuch kuch h...

Read more
Alhamdulillah...he is getting better..

Alhamdulillah...he is getting better..

salam and morning semua pagi nie....dah sampai opis dah.. awal kan? he he he.. 1stly alhamdulillah sbb Ian dah makin sihat... semalam pun de...

Read more
Form lower six....

Form lower six....

Uncle Apiq selamat masuk sekolah balik!!! dia pilih nak sambung form 6 amik STPM semalam daftar kat KGV emmm...taugh tu Mummy Ayu pernah gak...

Read more
Emergency.....emergency...

Emergency.....emergency...

entry terkini bukan apa pun yg emergency pun cuma... hari nie Mummy ngan Daddy sama2 kena amik emergency leave sbb.. hero demam emm...dah la...

Read more
450 - 180 = ?????

450 - 180 = ?????

dari hari ke hari nak update pasal nie tapi dok tangguh tangguh so hari nie..baru leh citer emmm..projek lolichoc Mummy Ayu berjaya.. weeke...

Read more
Posing2 baju baru....sabtu lepas..

Posing2 baju baru....sabtu lepas..

sabtu lepas balik dr JJ balik dr main motor besar & keta sport dapat baju baru suka la....

Read more
Motor besar & keta sport..

Motor besar & keta sport..

sabtu lepas..Daddy offday so...leh la kuar bawak Ian & Iris gie main kat tempat fav diaorang kat JJ emmm.. Ian...main motor besar and Ir...

Read more
Orang lain yg buzzday, org lain yg dapat hadiah...

Orang lain yg buzzday, org lain yg dapat hadiah...

salam and morning kengkawan semua entry autopublish nie takut opis punya internet tak ok lagi so..semalam..siap draft... dapat nie isnin le...

Read more
Get well soon my hero.....

Get well soon my hero.....

salam and morning opss...good evening dah petang ..baru nak update.. sbb...pagi tadi kat opis..internet down pas tu.. Mummy Ayu keja half da...

Read more
Fun Fair malam semalam...

Fun Fair malam semalam...

semalam Daddy balik keja awal so..malam tu gie la jenjalan jab ke fun fair kat senawang dah lama dah Ian ajak gie tapi dok nanti..nanti lama...

Read more
Iris with her tutu

Iris with her tutu

sabtu lepas.. jenjalan ngan Daddy.. cari gown untuk Iris (untuk wedding adik nanti) sekali tak jumpa gown yg berkenan..jumpa tutu nie plak h...

Read more
Main main di hujung minggu.....

Main main di hujung minggu.....

semalam pagi punya aktiviti... Mummy..busy ngan chocolate.... (tak leh la update pasal choc today sbb kabel takde..esok ek) so..Ian & Ir...

Read more