Kami berdua lunch tadi.....tapi tak lunch pun..emm..mcm mana tu?

Kami berdua lunch tadi.....tapi tak lunch pun..emm..mcm mana tu?

akhirnya.. berjaya gak kami kuar negdate after 4 mingu (jumaat) tak kuar sama tu pun lambat sikit so..jenuh gak la kami pusing2 kat MV cari ...

Read more
Hari nie jadi ke tak? emmmmmm....

Hari nie jadi ke tak? emmmmmm....

emmmm...hari nie tak tau la jadi ke tak? dah lama tak jadi... si dia busy... hari nie..harap2 si dia tak busy la leh lunch together gether ...

Read more
Good luck my encem hero!!

Good luck my encem hero!!

salam and morning semua!! salam jumaat... esok dah weekend..yeah!! but today..suspen hari nie 1st day Ian exam and 1st time gak dia exam emm...

Read more
Lie To Me.....sinopsis & review.....

Lie To Me.....sinopsis & review.....

okies.. tgh layan last episod...cita korea nie.. Lie To Me seriuosly..memang best and best sesangat la.. he he he meh nak story sikit key......

Read more
Hampir2 siap dah....

Hampir2 siap dah....

salam and morning kengkawan semua dah hari khamis dah... emm..kejab je masa berlalu kan so.... just nak update kat sini prepartion..makin bu...

Read more
Iris nak posing2 ....

Iris nak posing2 ....

malam semalam.. mood nak berposing2 plak.... so..layan kan je la.. muka garang la konon tu tgk perut tu..bulat jer he he he..bam bam Mummy n...

Read more
Fridge Magnet....terbaru....

Fridge Magnet....terbaru....

dapat nie pagi tadi.... ada pegawai tu baru balik dr outstation kasi suka..suka... FM baru balik nanti leh letak kat peti ais.. tq tuan!!!

Read more
For Ian's teachers

For Ian's teachers

malam semalam.. busy la siapkan preparation untuk teachers day..untuk Ian balik keja tu baru Ian kasi tau.. "esok ada jamuan, Teacher s...

Read more
Firtst exam for Ian....Mummy yg suspen

Firtst exam for Ian....Mummy yg suspen

semalam petang sampai jer rumah.. Ian dah tunggu ngan sehelai kertas kat tangan dia ingat kan surat apa? rupanya jadual exam budak2 sekarang...

Read more
Selamat hari Guru!!!

Selamat hari Guru!!!

salam and morning kengkawan semua!! hari nie hari guru so....Mummy Ayu nak wish Selamat Hari Guru kepada............................... sem...

Read more
Lie to me..best sgt....

Lie to me..best sgt....

last month kan Mummy Ayu ada beli DV cita korea nie peram sampai sebulan.. baru weekend nie mula layan tu pun sambil buat balut & ikat ...

Read more
Miss Pisau Cukur

Miss Pisau Cukur

lagi satu novel yg dah abis baca pun beli masa book fair hari tu Miss Pisau Cukur novel nie memang menarik perhatian untuk Mummy Ayu beli 1...

Read more
Sepatu milik Kasanova

Sepatu milik Kasanova

review novel jom nie antara novel yg Mummy Ayu beli kat book fair ari tu.. baru baca 3..lagi 2 lum abis baca lagi.. so..meh tgk novel nie d...

Read more
Princess...rock la sangat tu..

Princess...rock la sangat tu..

lama dah simpan pic nie terlupa nak update... nie..Uncle Apiq la punya keja dia ajar princess Mummy rock... yg bam bam nie pun suka jer rock...

Read more
Macaroni goreng....

Macaroni goreng....

salam and morning kengkawan semua emmmm.. nak gie mamam b'fast dulu pagi nie .... makan nie .... ngan nescafe kengkawan....sarapan apa e...

Read more
Biru & biru & biru lagi....for tagging pulak...

Biru & biru & biru lagi....for tagging pulak...

selain dr projek chocolate's Mummy Ayu ada projek baru lagi baru mula weekend baru nie dok la print, potong & letak riben kat kertas...

Read more
Dapat bantal angry bird.....

Dapat bantal angry bird.....

semalam kan Ibu balik dr Johor so..malam tu after maghrib gie la umah Tok Umi sbb dah masak lauk.. so..Ibu takyah la penat2 masak plus buda...

Read more
Gie KL Sabtu lepas.....

Gie KL Sabtu lepas.....

Sabtu lepas.. kami semua gie KL chewah..gie KL padahal..hari2 keja kat KL :-) destinasi.....gie tgk baby baru itu dia little hero..bukak mat...

Read more