Keletihan.....

Keletihan.....

mcm dah lama tak tak update cita & pic 2 org budak bertuah nie... mana tak nya.. balik keja dah malam dok buat itu, buat nie.... balik ...

Read more
Sebulan setengah jer lagi untuk hidup.....

Sebulan setengah jer lagi untuk hidup.....

semalam.. dapat berita yg sedih.... bukan la family Mummy Ayu tapi anak jiran kat rumah Ibu Mummy Ayu kenal gak la abang ni sbb sama2 membes...

Read more
To do list....for next week....

To do list....for next week....

minggu depan......busy busy busy kenduri hari sabtu ~ nak siapkan bilik pengantin ~ nak packing cookies for gift ~ nak siapkan gift untuk ma...

Read more
Ibu....sorry ek!

Ibu....sorry ek!

Ibu...... sorry yer sbb tak dpt penuhi permintaan Ibu semalam.... bukan tak nak tapi tak boleh kalu boleh......tak yah Ibu suruh confirm2 Al...

Read more
One more day....

One more day....

salam and selamat pagi semua... selamat hari jumaat!!! emm...dah jumaat dah meaning..esok la majlis akad nikah adik lelaki Mummy Ayu kejab j...

Read more
tak rahu nak tulis apa.....

tak rahu nak tulis apa.....

tetiba jer....... tak de pic nak dicerita and takde idea plak... emmm.. tunggu jab jab lagi mana tau dtg lak idea..... BW jab...

Read more
Dapat bunga....

Dapat bunga....

salam....and morning kengkawan hari nie dah khamis.. eso jumaat... penat sgt.....rasanya semalam balik opis lambat kul 6.15 baru kuar opis p...

Read more
Black, Chocolate & Turquoise

Black, Chocolate & Turquoise

emm..... sabtu malam...akad nikah 3 of us..in black dah settle ahad tengahari ~ majlis bersanding kat rumah pihak perempuan 3 or 4 of us in...

Read more
Tunggu jab yer........

Tunggu jab yer........

salam.... morning semua hari nie boss masuk opis so..busy la sikit... jab lagi Mummy Ayu sambung lagi ek....

Read more
Pertama and terakhir la kot..................

Pertama and terakhir la kot..................

tadi lunch.. kuar ngan Net jab gie kedai bahan kek..Bake with Yen kat lorong haji taib tu kalu gie situ..biasanya Mummy Ayu memang tapau nas...

Read more
Alhamdulillah...siap sudah projek Mummy Ayu.

Alhamdulillah...siap sudah projek Mummy Ayu.

weekend lepas... and mengikut plan alhamdulillah.. berjaya gak siapkan semua lolichoc kira2..ada 460 pcs target ari tu 450 - 500 nie dapat 4...

Read more
Snap2 petang semalam by Untie Wanie....

Snap2 petang semalam by Untie Wanie....

as usual.. Untie Wanie..sekali lagi telah mensnap pic2 Ian & Iris time diaorang main2 semalam petang and malam.....menbluettot kan ke hp...

Read more
Bee & Ladybug

Bee & Ladybug

salam and morning semua selamat hari selasa!!! tgh layan sarpan sambil BW and update blog boss takde lagi hari nie so..rilex sikit la tapi j...

Read more
Sorang satu key....

Sorang satu key....

balik dr pejabat pos tapau lunch siap2... makan hot dog 1901 jer sekali lalu kat kedai nie tgk.. ada nie apam polkadot tapi corak bee &...

Read more
Pegi pejabat pos besar, pos barang pun besar...

Pegi pejabat pos besar, pos barang pun besar...

hari nie boss takde so..before lunch..dah kuar kejab gie sini.. emmm.. pejabat pos besar memang besar pun siap ada group jepun tu.. buat law...

Read more
Jadi chef jemputan kat rumah Ibu semalam....

Jadi chef jemputan kat rumah Ibu semalam....

semalam.. lepak rumah Tok Umi Tok Umi & Tok Abah gie umah sedara.. edar kad jemputan... so..Mummy Ayu jadi Chef Jemputan la kira b'...

Read more
Bakal pengantinnya......

Bakal pengantinnya......

weekend lepas punya cerita lagi.... sedar tak sedar.. lagi seminggu jer adik lelaki Mummy Ayu akan menamatkan zaman bujang nya maksudnya lag...

Read more