Makan besar

Makan besar

hari tu..masa cuti 2 hari tu Mummy Ayu drive lalu kat padang MPS... wah..banyaknya meja sapa kawin plak buat kenduri kat padang MPS n...

Read more
Berdua lebih baik...

Berdua lebih baik...

lagi pic minggu lepas..... gie sepital..nak tengok Tok Abah diaorang berdua dok main.. dah la duduk atas katil selamba jer... j...

Read more
Baru ok...

Baru ok...

salam and morning kengkawan.. lambat buat entry ari nie sebab.. v v v v baru ada line internet nie.. pagi tadi..satu opis...

Read more
Semakin bam bam.....semakin manja.....

Semakin bam bam.....semakin manja.....

nie la teman setia Mummy Ayu sepanjang dua hari cuti nie boleh kata .. ke mana Mummy Ayu pegi dia nak follow... sapa lagi kalau b...

Read more
Lagi pic sekitar concert & graduation day...

Lagi pic sekitar concert & graduation day...

lagi ...pic masa concert day Ian hari tu.. Iris...memang la berkepit ngan Mummy Ayu jer.... Mummy ke depan...amik gambar..dia ngekor ...

Read more
Naluri seorang Ibu......

Naluri seorang Ibu......

 kejab jer masa dah berlalu kan tu yg buat kita...para Ibu nie kadang2 tetiba jer rasa terharu or sebak pada masa2 yg tertentu..... m...

Read more
Kembali bekerja!!!!

Kembali bekerja!!!!

salam & morning kengkawan!! here I am..at my office as usual... kembali bekerja..... selepas cuti 2 hari.... penat gak ja...

Read more
Gie wedding ahad lepas

Gie wedding ahad lepas

ahad lepas Mummy Ayu follow MIL & FIL & SIL gie kenduri kawin  nie...waktu nak gerak dr seremban saja jer tak kasi pakai baju...

Read more
Iris....today

Iris....today

hari nie Mummy Iris cuti lagi so...seronok la Iris ikut Mummy gie mana2..... hantar Uncle Apiq & Untie Shyra ..jer tak dpt ikut  ...

Read more
Memang terbaik la Kak Melur Jelita!!!

Memang terbaik la Kak Melur Jelita!!!

setelah hampir 2 minggu ... bersama-sama.. membaca menghayatinya ke mana2 pun ngan ILUS (just tak bawak ke opis jer..sbb berat) ...

Read more
Upah sbb tak nangis & best performance kat concert day

Upah sbb tak nangis & best performance kat concert day

okay.. sebagai hadian..  selain dr teddy bear ngan hadiah hari tu.jam loceng (Ian yg request) Mummy Ayu dah janji.. kalau tak nangi...

Read more
Sama-sama busy kat sepital hari tu....

Sama-sama busy kat sepital hari tu....

salam and morning kengkawan semua... sama mcm semalam.. hari nie Mummy Ayu still cuti tapi...semalam..dah siap2 dah draft untuk entry...

Read more
Driving licence punya hal.....settle!

Driving licence punya hal.....settle!

last week baru perasan.. lesen memandu Mummy Ayu....dah sebulan expired... he he he.. boleh? so....sambil2 dah cuti nie tadi gie ...

Read more
Wakil parents @ Tadika Angkasa Ria'c Concert & Graduation Day

Wakil parents @ Tadika Angkasa Ria'c Concert & Graduation Day

ha..ini dia pic masa Mummy Ayu berucap hari tu yg Net tolong siapkan speech tu.. :-) berdebar2 la jugak.. apa pun...dah settle pun....

Read more
Congrate my encem hero!!!!!

Congrate my encem hero!!!!!

sambung lagi citer pasal concert dah graduation day tadika Ian last saturday dah abis joget2 semua... baru la sesi penyampaian sijil....

Read more