Iris..Iris...

ha ha ha..
lawak jer tgk pic nie sbb...
Iris duduk atas pelamin sorang2...
siap ngan bunga lagi
bila tgk pic nie..teringat dialog dgn Iris...2 days of 3 day before wedding nie..
saja suka2 jer tanya...
Mummy: Iris, Iris ada boyfriend tak kat sekolah?
Iris: takde la Mummy..
Mummy: ok..Mummy tanya jer...
kalau takde boyfriend....Iris ada tak suka ngan budak lelaki kat sekolah Iris tu?
Iris: ada... 2 orang...
Mummy: amboi..sekali 2 orang..siapa?
Iris: F..... & A....
Mummy: kenapa suka 2 orang nie?
Iris: kita suka main2 ngan dia..
Mummy: oooo..ok..
:-)

# dulu masa kecik2 pun...Mummy Ayu pun ada la suka2 mcm nie
kalau gie sekolah tu..bukan sbb nak belajar..sbb nak tgk boy yg kita suka tu..boleh??

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Amboi iris.. 2 sekali ye.. ihiks.. takpe sekurang2nya dia pandai bergaul kan... :-)

    ReplyDelete
  2. amboi iris, sure payah nak pilih antara 2 org boy hensem itu :-)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...