Shoplinks.Asia

Thursday, April 24, 2014

Iris..Iris...

ha ha ha..
lawak jer tgk pic nie sbb...
Iris duduk atas pelamin sorang2...
siap ngan bunga lagi
bila tgk pic nie..teringat dialog dgn Iris...2 days of 3 day before wedding nie..
saja suka2 jer tanya...
Mummy: Iris, Iris ada boyfriend tak kat sekolah?
Iris: takde la Mummy..
Mummy: ok..Mummy tanya jer...
kalau takde boyfriend....Iris ada tak suka ngan budak lelaki kat sekolah Iris tu?
Iris: ada... 2 orang...
Mummy: amboi..sekali 2 orang..siapa?
Iris: F..... & A....
Mummy: kenapa suka 2 orang nie?
Iris: kita suka main2 ngan dia..
Mummy: oooo..ok..
:-)

# dulu masa kecik2 pun...Mummy Ayu pun ada la suka2 mcm nie
kalau gie sekolah tu..bukan sbb nak belajar..sbb nak tgk boy yg kita suka tu..boleh??

2 comments:

mamaarifakeem said...

Amboi iris.. 2 sekali ye.. ihiks.. takpe sekurang2nya dia pandai bergaul kan... :-)

adianiez AIDA said...

amboi iris, sure payah nak pilih antara 2 org boy hensem itu :-)

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno