Shoplinks.Asia

Wednesday, April 23, 2014

Sweet & dessert table

actually...ada 2 dessert or sweet table..
1st..yg kami buat..Mummy Ayu, Mama Liza and the gang...
which is..this..
kat entrance khemah....sebelah kanan

kat sini...ada gula2, jelly, lolipop, jellybeans, marshmallow, yogurt stick, 
koko stick, choc pretzels dan mcm2 yg manis belaka
plus..
mini choc cupcakes....Ibu Mummy Ayu yg buat
apam polkadot...tempah kat jiram Mummy Ayu
creampuff.....tempat kat BFF Mummy Ayu (kat Net la..of coz)

and..ada personalised mineral water

plus..ada guestbook
emm.....

and...2nd dessert table..is kat rumah jiran sebelah
nie...memang diaorang yg set up...
and...banyak yg disponsor oleh jenjiran kat sini
(so nice of them..thank you yer semua)
ada teh tarik corner..
ada mcm2 kuih..
MIL Mummy Ayu just tempah 3 jenis kuih talam & Didi potong 2 jenis tembikai
but..ada mcm2 plus puding plus jelly
plus bubuh kacang, kuih koci, kuih kole kacang. kuih lapis, kuih apam...dll.....
tu la desserts nya..selain dr buah orange kat dessert makanan nya

emm....menu hari tu....
nasi minyak
nasi putih
ayam goreng berempah
rendang daging
acar buah
lemak pucuk ubi
buah oren

tapi..semua tu...Mummy Ayu tak snap pun
sbb..once dah mula tetamu datang
memang tak cukup kaki tangan rasanya
mana nak tgk tetamu
mana nak check tetamu semua dpt gift lagi
mana nak layan Iris..manjang nak ke van ice cream jer...
nak layan rombongan pengantin perempuan lagi
memang terkejar2....
but..alhamdulilllah....semua pun dah selesai..
meriah sesangat..

1 comment:

CikLily Putih said...

bestnya orang kawin zaman sekarang ek, time kite dulu tak de pun sweet table ni

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno