Mood nak jenjalan jer..

Mood nak jenjalan jer..

assalamualaikum and morning semua salam jumaat.. pagi nie...mood bercuti lagie ye la..kan semalam cuti plus...petang nie pun nak gie...

Read more
Mummy Ayu pun nak ber'monopod'

Mummy Ayu pun nak ber'monopod'

hari tu kan Mummy Ayu ada sebut pasal monopod.. emmm.. Mummy Ayu pun baru beli (org lain sibuk ber'monopod'..Mummy Ayu nak ju...

Read more
Lunch date semalam...

Lunch date semalam...

semalam..kan busy but tengahari tu..mcm free sikit plus penin kat opis try la msg Net..ajak kuar (tapau jer pun) and..Net laju jer....

Read more
Sunyi sepi....semalam

Sunyi sepi....semalam

semalam kan..takde 1 pun entry dr Mummy Ayu..kan? sunyi sepi senyap jer.. actually..ada gak beronline  but tak sempat nak update ba...

Read more
Breakfast pagi ini

Breakfast pagi ini

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!!! sebelum apa2.. sebelum busy.. kita layan sarapan dulu.. menu hari nie....

Read more
Bergumbira..jumaat lepas.

Bergumbira..jumaat lepas.

as usual.. update cita ngedate jumaat lepas... lambat la update.. Net dah update dah ...(cargas tu..!) ok..jumaat lepas.... kam...

Read more
YEAH!!!

YEAH!!!

wah...dalam pening2... suka bila jengah ke sini. ..  :-) terus mood jadi ok sbb.... dapat new BE.. yeah!!! see...... dah ...

Read more
Penin kepala dibuatnya....

Penin kepala dibuatnya....

assalamualaikum and morning semua.. selamat hari isnin!!! ahhh.... pagi2 lagi dah pening kepala Mummy Ayu :-( stress pun ada ...

Read more