Shoplinks.Asia

Wednesday, February 17, 2016

Demam....

assalamualaikum... 
good morning semua
selamat hari rabu!!!!
semoga semuanya sihat
Mummy Ayu..tak sihat la
demam...
:-(

sabtu lepas dah rasa tak sedap badan...
ahad tu ok plak
isnin..gie keja mcm biasa
sekali kat opis dok melepet jer.. 
lembik...
badan pun seram sejuk...
buat keja pun ala kadar jer
sbb memang tak larat...

balik keja...lepas maghrib .. 
terus gi klinik

punya la ramai orang
sambil tunggu tu..dah gigil2 dah

masuk jumpa doktor..
high fever.. 38.5
doktor terus kasi makan ubat
tutup air cond and kipas semua
bagus doktor tu..sgt prihatin
and...kena amik darah
alhamdulillah. .. semua ok
cuma doktor kata... kalau tak ok lagi sampai rabu
kena gie klinik lagi..

semalam...dok layan bubur..
tu jer yg leh telan
tekak sakit...

harap2 hari ni ok la. 
kalau tak...mlm nanti kena gie kinik lagi.



3 comments:

Rizziela said...

skg ni mmg musim demam..tkt denggi aja

Kay said...

harap sehat semula sperti sedia kala :-)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno