Shoplinks.Asia

Friday, February 5, 2016

Lunch jumaat lepas..

nie cerita lunch jumaat lepas..
hari nie..tak tau lagi sempat tak kuar lunch ngan Net
sbb Net tgj busy sekarang nie

last week... kami ke Big Noodle..di Sunway Putra Mall
mall baru yg depan PWTC tu
dulu The Mall now Sunway Putra Mall

emm...dah cun dah
semua serba baru & banyak kedai yg best2
kami makan kat Big Noodle
as usual..kena beratur dulu, baru dpt makan
memang pesen kat Big Noodle tu

us...
Mummy Ayu & Net
and..hari tu..kami tidak berdua saja

kami kuar sekali ngan Kak Nor.. geng opis Mummy Ayu
plus anak dia...pun sama opis gak ngan kami
emm...
mak & anak

lupa nak amik gambar sebelum makan
so..layan jer la pic pinggan kosong kami
kalau ke sini
memang tak leh makan sikit2
sbb portion nya kecil2

so..memang bertingkek2...mangkuk nya
yum yum...cedap!!

1 comment:

munirah mansor said...

2 hari yang lepas ingat nak makan boat noodle. tapi disebabkan saya terlepas pandang kedainya maka saya belum berkesempatan merasa boat noodle =)

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno