Shoplinks.Asia

Tuesday, July 12, 2016

Banyak drama Korea yang best sekarang ni..

Mummy Ayu nie..kalau bab cita korea
memang tak leh miss
plus..tgk pelakon2 memang best
so..harus la layan

cita yg paling best..Mummy Ayu dok layan
cita nie.. 
Doctors..
lakonan Park Shin Hye & Kim Rae Won
dah masuk ep 7 dah..malam semalam kat Korea and...kat Astro..malam ni.. pun episod 7
beza 24 jam jer..
best sangat2 citer ni...
plus..Mummy Ayu memang suka cita gendre medical ni
nanti Mummy Ayu buat review yer..

pas tu..semalam baru start layan gak..citer nie...
Uncontrollably Fond
lakonan Kim Woo Bin & Suziey
diaorang ni couple tul2 kat luar movie
baru start ep 1
so far..mcm ok jugak
citer ni..baru ep 2 kat korea
kat astro pun....sama gak...
tapi Mummy Ayu tgk online jer
mcm citer sedih..but...baru layan 1 episod
so..lum faham sgt lagi..jalan cita ni

lagi satu citer yg Mummy Ayu baru nak mula layan
nie dah jumpa link
but .. lum tgk lagi 
Let's Fight Ghost
lakonan Kim So Hyun & TaeyYeon
cita ni baru start semalam... ep 1 kat Korea
yg nie pun Mummy Ayu layan online jer
and..lum mula tgk pun
tapi..nampak mcm best.. kan?

cita nie
dah sampai episod 18 dah..minggu ni
weekend ni..last dah..ep 19 & 20
best sgt & suka la..
tak sabar nak tgk ending nya
:-)

No comments:

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno