1st day....CIS ~ 2017/2018

rabu lepas..
1st seisi persekolahan for Ian & Iris
kat Malaysia..start sekolah bulan januari,
kat sini..bulan ogos
emm...lain kan?

pagi tu..siap2...
pakai uniform
masing2 ada swimming class & PE
but..1st day sekolah
so..Mummy Ayu kata..bawak jer la baju PE dalam bag
sekali..turun bawah..tgk geng ada yg pakai baju PE
masing2 naik atas....tukar baju PE
siapp!!!

van pun dah sampai
jom gi sekolah!!!
anak2 Malaysia..di Bangkok

Ian as usual..dok depan

Iris dok belakang

balik sekolah...excited sbb dapat diary baru dah
suka sangat ngan sistem diary ni
senang& sgt bagus
satu cara komunikasi..antara guru & parents
apa2 memo or info...cikgu akan tulis or kepil kan dlm diary ni
and..parents pun

mcm Mummy Ayu...surat pun leh tulis dlm ni..utk cikgu
tahun ni..diaorang improve lagi
ada ruangan utk parent sign..dlm diary tu
so that..parents leh tau..samada diaorang ada homework or tak
ada words yg kena belajar utk spellingdan mcm2 lagi
good!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. all the best utk Ian dan Iris. Sistem diary ni Adam pernah ada masa tadika di Genius Aulad 6 tahun. Yup, memang bagus, apa-apa note tulis jer dalam tu utk cikgu dan parents.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...