Buat lagi bag ni

weekend lepas ....
kan Mummy Ayu bawak Ian & Iris gi MBK
ye la..nak gi swim..Iris plak tak boleh
plus..memang dah janji..
once a month..kita gi MBK
main game..jalan2..(selain dr gi Makro or tesco)
so....dah ke sana tu

emm...mcm lama jer tak buat bag ni
so....buat la hari tu
sorang satu..
Mummy Ayu dah ada 2
Ian & Iris pun...dah ada sorang 2 kot...
nak jugak kan
but...
kali ni buat utk Mummy Ayu simpan kan
letak duit diaorang dlm tu..
sorang satu
such as ... duit raya, duit Malaysia
so..bila nak beli barang ..leh la guna duit masing2
and..bila balik Malaysia..tukar duit Malaysia
leh simpan dlm SSPN or tabung haji
tu la guna nya

and..utk Mummy Ayu..design baru
mcm wallet tau..ada zip & ada card slot
but harga lain la..but best 
plus color pun cantiks..suka
and...wallet ni pun..
Mummy Ayu guna letak duit Malaysia and
card2 yg valid di Malaysia jer
(mykid..Ian & Iris, bank cark Malaysia, driving licence dll)
so...bila balik Malaysia..
nak tukar wallet...senang
semua ada dlm ni

ok kan?

ada yg berminat???
nanti Mummy Ayu nak balik Malaysia..leh kirim yer..
nak ker?


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. Nak tanya, harga berapa satu ni mummy ayu?
    Yg best tu boleh letak nama ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. below RM 20.. cuma yg mcm Ayu punya tu..extra skt sbb lain design dia

      Delete
  2. mesti la nakkk..alhamdulillah..semoga kak ayu n anak2 sihat selalu disana ye..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tak la...kalau yg biasa Ayu buat tu..below RM 20 jer. tapi ada je yg mahal...design lain..mcm yg Ayu punya tu. Kalau coins bag..mcm Iris punya hari tu.. RM 10 jer

      Delete
  4. wahh...sure la nak..nnt2 kalo ayu nak p lagi bagitahu awai-awai tau...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...