Tangled The Series

Tangled The Series

bermula dari 21 May nie... channel 615 satu siri cartoon kegemaran anak2 akan bermula (jgn kata anak2..mak pun sure join sama ni) “...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning aminnn...

Read more
Sekali 7 buah....novel Mummy Ayu sampai

Sekali 7 buah....novel Mummy Ayu sampai

ni yg dok beratkan luggage Didi hati tyu extra kg la..nasib lepas jer sbb sikit jer he he he 7 buah novel Mummy Ayu tau jer la no...

Read more
Bertambah lagi photobook ku

Bertambah lagi photobook ku

tambah 1 lagi.. koleksi photobook Mummy Ayu tu dia..yg songkran tu Daddy datang hari tu..bawakkan sekali makin banyak dah ni ye...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum good morning :-) # pagi ni...dah kurang dah drama dia.. harap2 ok la...back to normal

Read more
Something good

Something good

assalamualaikum good morning happy Wednesday!!! something good in every day in sya Allah #drama sebabak .. masih lagi :-(...

Read more
Homesick!!!

Homesick!!!

alkisah princess bam bam Mummy Ayu ni buat drama air mata plak... dua tiga hari ni start dr Jumaat lepas.. Mummy Ayu dpt call dr cikg...

Read more
Happy teachers day!!!

Happy teachers day!!!

hari ni Selamat hari guru kepada guru guru yg telah mendidik saya Tadika Kemas Islam Jiboi, Sek. Keb Ampangan Ke. Keb. Rahang ...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum  salam selasa and... :-)

Read more
Daddy datang..yeah!!

Daddy datang..yeah!!

petang semalam... dua2 beradik ni..dok la duduk kat luar tunggu Daddy sampai sekali....kul 7 lebih dekat kul 8 baru sampai beratu...

Read more
1 minggu

1 minggu

assalamualaikum  good morning happy monday!!!! last update.. monday lepas 1 minggu sudah baru nak ber'update' lagi .....

Read more