Siap dah...frame

Siap dah...frame

hari tu kan.. Ian & Iris ada amik2 gambar kat sekolah diaorang dah siap dah... kelmarin diaorang bawak balik boleh gantung o...

Read more
Last day sekolah.... sesi 2016/ 2017

Last day sekolah.... sesi 2016/ 2017

hari ni..last day Ian & Iris gi sekolah utk sesi 2016/ 2017 bulan ogos nanti...masuk sesi baru.. sesi 2017/ 2018 mcm mula s...

Read more
Penghulu hari & penghulu bulan

Penghulu hari & penghulu bulan

assalamualaikum.. good morning semua salam jumaat salam ramadhan Jumaat ~ Penghulu segala hari Ramadhan ~ Penghulu segala bulan...

Read more
Batal ke puasa..kalau buat perkara2 ni???

Batal ke puasa..kalau buat perkara2 ni???

dapat info ni...dari group whatsapp... rasa ianya sgt berguna sbb ramai antara kita tertanya tanya emm..kalau buat ni.. batal ker puasa...

Read more
Salam Ramadhan!!!

Salam Ramadhan!!!

assalamualaikum good morning semua salam ramadhan sharing is caring

Read more
Mr. Grey ~ Syamnuriezmil

Mr. Grey ~ Syamnuriezmil

okay...abis dah baca novel ni.. Mr. Grey 1 minggu gak la baru abis slow sikit la ngan novel sekarang ni masa ada ... but kerja pu...

Read more
Appreciation Day - Hadiah utk cikgu Ian & Iris

Appreciation Day - Hadiah utk cikgu Ian & Iris

hari ni.... dua2 gi sekolah tak pakai uniform "no uniform day" .. Mummy ada nota dlm diary semua.. so betullah tu hari ni ad...

Read more
Nearly.....

Nearly.....

assalamualaikum.. good morning happy wednesday!! dah hari rabu lagi 2 hari weekend.. ahh.. tak sabarnya nak golek2..relax2......

Read more
Orkids....

Orkids....

hari tu...gi pasar nampak bunga orkid ni cantiks and murah plak tu harus la beli and..letak atas meja makan sejuk mata memand...

Read more
Good tuesday!!!

Good tuesday!!!

assalamualaikum good morning good tuesday!!! :-)

Read more
Bazar Ramadhan & Iftar ~ 2 Ramadhan

Bazar Ramadhan & Iftar ~ 2 Ramadhan

semalam petang.. ada majlis iftar....jemputan utk semua warga embassy di Prapadeng...ada satu kawasan Muslim kat sana so....kami pun ...

Read more
Iris - Jumpa doktor plak

Iris - Jumpa doktor plak

semalam .. bawak Iris gie jumpa doktor dia selsema & abtuk jer... but ubat dah abis so...kena la jumpa doktor amik ubat.. ni ...

Read more
Selamat berpuasa dari perantauan!!!

Selamat berpuasa dari perantauan!!!

assalamualaikum salam ramadhan happy monday!! alhamdulillah hari ni dah hari ketiga kita semua berpuasa tahun ni kali pertama...

Read more