Life is beautiful

Life is beautiful

assalamualaikum salam ramadhan morning semua selamat hari khamis!!! :-)

Read more
Proud of you both!!!

Proud of you both!!!

last week... masing2 bawak balik sijil bukan main lagi dpt sijil kat sekolah sini masa kat sekolah sana... takde plak.. apa pun.. Mu...

Read more
CIS Year Book

CIS Year Book

last week dah dpt dah dok peram dlm draft.. tak update2.. walaupun baru setengah tahun diaorang kat sini dapat gak year book ni and.....

Read more
Happy tuesday!

Happy tuesday!

assalamualaikum salam selasa salam ramadhan good morning semua!!! :-)

Read more
13 tahun

13 tahun

alhamdulillah.. hari ni dah 13 tahun dah Mummy Ayu ngan Didi dalam 13 tahun.. mcm2 jadi.. gaduh tu adat la.. tak gaduh tu y...

Read more
Summer School ~ starts today!!!

Summer School ~ starts today!!!

dah siap dah.. walaupun van sampai kul 8 lebih siap2...sebelum Mummy Ayu gi opis kalau suruh diaorang siap sendiri ntah mcm mana ...

Read more
Happy monday!!!

Happy monday!!!

assalamualaikum good morning semua happy monday salam ramadhan.. hari ni...dah hari ke 10 kita semua berpuasa sekejab jer kan??...

Read more