Raya pertama

Raya pertama

assalamualaikum salam syawal hari ni..dah khamis emm.. Mummy Ayu kan dok buat countdown he he he... ok... sambung citer semalam masi...

Read more
4 days to go....

4 days to go....

lagi 4 hari jer... :-)

Read more
Solat Sunat Aidil Fitri

Solat Sunat Aidil Fitri

pagi tu.. dlm kul 6.30 pagi.. Ian dah turun nak gi solat raya emm....awal kan? but kat sini kul 6.30 pagi..dah terang dah mcm kul 7...

Read more
1 Syawal ~ makan-makan di pagi raya.

1 Syawal ~ makan-makan di pagi raya.

pagi raya.. meriah rumah Mummy Ayu alhamdulillah.. sbb balik solat raya ramai yg berkumpula kat rumah Mummy Ayu seronoks la.. ...

Read more
1 Syawal ~ bermaaf-maafan.

1 Syawal ~ bermaaf-maafan.

1 syawal yeah!!! raya!! tipu sgt lah tak sedih raya jauh tahun ni but...alhamdulillah.. kami harungi nya..tanpa drama air mata ...

Read more
Malam Raya....

Malam Raya....

Assalamualaikum... salam syawal!!! as usual..lepas PH raya, Mummy Ayu dah ada kat opis dah hah..nie sama..tiap2 tahun pun sama ka...

Read more
Salam Aidil Fitri dari perantauan

Salam Aidil Fitri dari perantauan

ok.. kat sini Mummy Ayu nak amik kesempatan nak wish  kat semua kawan2 blogger.. yg membaca ni... Selamat Hari Raya Aidil Fitri ...

Read more
Still here....

Still here....

assalamualaikum salam ramadhan salam jumaat!!! sgt jelous bila bukak FB semua update.. last day keja packing nak balik kampun...

Read more
Projek kuih raya Mummy Ayu

Projek kuih raya Mummy Ayu

ok.. om la ceria2 kan mood layan persiapan Mummy Ayu yg tahun ni..kali pertama beraya diperantauan... ri tu masa datang sini ta...

Read more
Not in the mood

Not in the mood

assalamualaikum.. good morning salam ramadhan hari ni dah ramadhan yg ke 26 tak lama lagi nak raya Mummy Ayu..takde mood nak up...

Read more
Iklan raya yang membuatkan air mata mengalir jer tiba tiba

Iklan raya yang membuatkan air mata mengalir jer tiba tiba

busy sikit but nak share jugak iklan raya tahun ni.. yg sedih sangat tetiba jer .. air mata laju mengalir :-( cedihhh...

Read more
20 Ramadhan ~ suka duka berpuasa diperantauan

20 Ramadhan ~ suka duka berpuasa diperantauan

assalamualaikum salam ramadhan happy thursday good morning sedar tak sedar dah 20 hari kita semua berpuasa kejab jer rasa k...

Read more
Iftar ~ PDRM & JPM

Iftar ~ PDRM & JPM

sabtu lepas.. PDRM & JPM kat sini joint venture wat majlis iftar mcm tahun2 yg lepas..katanya so....khamis tu Mummy Ayu nga...

Read more