Kesayangan kita biar Allah yang jaga

Kesayangan kita biar Allah yang jaga

assalamualaikum.. lambat skt jengah blog hari ni. ada program kkat luar (nanti cita ) apa pun...rasanya semua rakyat Malaysia bersedih d...

Read more
Allah sayang lebih....

Allah sayang lebih....

assalamualaikum.. morning semua hari ni..khamis.. 14 sept dah 2 bulan dah... since Didi tinggalkan Mimi dijemput Ilahi kami semua ...

Read more
Wednesday!

Wednesday!

assalamualaikum morning semua :-)

Read more
Buat lagi bag ni

Buat lagi bag ni

weekend lepas .... kan Mummy Ayu bawak Ian & Iris gi MBK ye la..nak gi swim..Iris plak tak boleh plus..memang dah janji.. once ...

Read more
Naik tuk tuk lagi

Naik tuk tuk lagi

Ahad lepas... saja bawak Ian & Iris gie jenjalan.. mana lagi yg diaorang suka.. ke MBK la sbb leh main game semua and..ada la bel...

Read more
Sambutan National Day

Sambutan National Day

rabu lepas.... ada sambutan national day kat sini every year pun ada tapi..ni kali pertama lah utk Mummy Ayu kan pagi2 lagi..Mumm...

Read more
Subhanallah.... Maha Suci Allah

Subhanallah.... Maha Suci Allah

assalamualaikum morning semua salam selasa.... #alfatihah buat kesayanganku

Read more
Jumaat lepas

Jumaat lepas

khamis malam jumaat tu Iris dah start mengadu sakit telinga dia kan pernah ada prob dgn telinga dia.masa demam kecik2 dulu risau gak....

Read more
Monday

Monday

assalamualaikum good morning semua new week :-)

Read more