Songkran Run

bulan april...
antara yg ditunggu2 oleh Ian & Iris
sbb .... ada pesta songkran
emmm..tapi kali ni
Mummy Ayu sambut songkran awal sikit
sbb ada songkran run
ajak Ian & Iris
but...dua2 tak nak join
so...Mummy Ayu ngan geng2 opis la...

ni baru nak gerak dr embassy
:-)
ada 2 pilihan warna tshirt
Mummy Ayu pilih hijau

sampai sana...dah ramai dah
run start kul 5 pm
mcm2 fashion ada
ni kira 1st time la Mummy Ayu join run kat sini
selalu run diaorang pagi
so...susah skt la nak join sbb nak siapkan Ian & Iris semua
ni sbb petang..berani la join
semua dah siap pun

see....ramai kan??
kami...menang bergambar jer
he he he
meriah poisng2

ladies.....

guys...

jumpa sorang lagi geng.....local staff kitaorang

ok..kul 5...
start lari
percubaan nak ikut short cut tak menjadi
sbb ramai patah balik
maybe ada yg jaga
so...buat2 la gi tandas
he he he

nama pun songkran run
kena simbah air or kena tembak air tu..dah tentu

and satu lagi..
kena sapu bedak ni
tak suka
nasib baik berjaya elak

jumpa plak brother ni sister ni
bukan main lagi costume gi berlari
mcm2 ragam diaorang
sporting..bila ajak bergambar

ni dah dekat nak finishing line
ada plak dancer cantik2
kasi semangat kot
he he he

apa pun..tamat gak
5 km jer
Mummy Ayu ngan Ecah...berjalan jer pun
lari depan camera jer
ha ha ha...

us.....
:-)

seronok
in sya Allah..kalu ada peluang ..leh join lagi
dapat medal
:-)

# june ni ada Coffee Run..menarik gak tu
but..time tu balik cuti raya
so...tak dapat la
nect time...maybe

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. wah wahhh meriahnya! bestnya dapat pergi run ni. last saya join run ni time merentas desa time study degree kat UPM dulu hahahaa.

    ReplyDelete
  2. Dapat beriadah dan mengeluakan peluh.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...