Decoupage lagi...

last weekend kan...long weekend
and tak gi mana2
so..duk umah tu
layan balik decoupage
and..hasilnya
he he he..
tinggal nak varnish jer
3 tudung saji
eh..4
satu lagi ni saiz besar sikit
and bunga dia memang petak2 mcm tu
so...just buat mcm puzzle
and..selit sikit burung

and..ni kipas tangan
saja jer beli ari tu
pun lum varnish lagi
nanti dah varnish..
nampak la berkilat & lagi berseri 

nak wat apa buat banyak2 ni?
ada yg tanya
sebenarnya Mummy Ayu tak tau
kat umah.. ada dah sepasang....tudung saji yg sellau pakai
pas tu..ada 3 lagi extra dok bergantung
jarang2 pakai
ari tu dah kasi kawan 1
ada lagi 2
kadang2 sangat baru pakai

so..memang saja2 buat
hobi
and..mengisi masa lapang

kalau ada yg nak beli
Mummy Ayu jual
mcm ni..dah ada 2 orang booking
so..reserved dah

balik Malaysia nanti..leh pos jer
or COD lagi senang
sbb pos takut kemek2 plak
kan

so...ada yg berminat?
nanti nak buat lagi ni

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

Jemputla komen di sini...