3 of us

lama tak update pasal Ian & Iris..
well....alhamdulillah
dua2 makin membesar dgn jayanya

nie pic isnin baru ni
ada majlis farewell...kat sini
jenuh nak ajak bergambar..
see.. Ian dah makin tinggi
sikit lagi sama tinggi ngan Mummy Ayu
makin matang, tapi kuat nyakat adik dia
but..dia banyak tolong kat rumah
buang sampah, sidai baju, angkat baju..tu ruti harian dia la tu
and..he is so into sports
futsal, handball, basketball, track lagi
jenuh la....nak catch up ngan jadual dia
next month..kami ada family day, dia ada track & field plak
kata la ngan Ian, tahun ni tak yah la join....
laju je ckp mana boleh
sampai sanggup nak tinggal umah sensorang
hero sangat la tu

Iris plak....pun makin besar
jenuh suruh diet...
nasib dia tinggi jugak
lain2...ok jer
rambut dah pendek..but still sepah2 jugak
nampak je mcm dah besar but she is still kids..
boleh la harap..minta tolong masuk baju dlm mesin..hari2
tolong kemas sikit2....boleh la dari takde kan

weekend 2 minggu lepas
gi MBK..main game
pas tu..balik naik tuk tuk
suka la masing2


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. hehe anak2 kan, merekalah racun dan penawar kita ^_^

    ReplyDelete
  2. sekejap je rasa masa berlalu.. Anak-anak dah besar dan boleh membantu kan mummy..

    ReplyDelete
  3. rambut pndek but still adorable ^^

    ReplyDelete
  4. manis iris senyum...:)
    Ian dah besar,sama la ngan anak² buah nieyl yg lelaki dah remaja mcm Ian ni nak tinggal je dkt umah...dah x nak ikut mak ayah dah..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum ayu.
    baru dpt jejak blog ayu ni hah.
    moga ian & airis sihat ekk kat sana.
    tuk tuk... ari tu ke hatyai, Izzat bukan main suka naik tuk tuk tau :)
    kat mesia ni mana ada kan...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...