Bersyukur...

Bersyukur...

assalamualaikum salam jumaat good morning semua bersyukur dan redha dengan ketentuanNya start new day with passion stay strong ...

Read more
Shark do do....

Shark do do....

sambung citer semalam yg pasal Iris excited nak gi swimming tu selain dia memang suka gi swim nie la one of the good reason.. nak swim ...

Read more
Almost friday....

Almost friday....

assalamualaikum.. salam khamis selamat pagi semua yeah... esok dah jumaat :-) and then weekend and then next week suka ...

Read more
Sabtu

Sabtu

sabtu lepas.... kul 11 lebih kuar gi sepital.. appt Ian tu mula Iris tak nak ikut... but suruh gak dia ikut sbb dah plan..lun...

Read more
Wednesday!!!

Wednesday!!!

assalamualaikum salam rabu!! good morning semua... :-)

Read more
Songkran Run

Songkran Run

bulan april... antara yg ditunggu2 oleh Ian & Iris sbb .... ada pesta songkran emmm..tapi kali ni Mummy Ayu sambut songkran awa...

Read more
Choose to be positive!!!

Choose to be positive!!!

assalamualaikum salam selasa morning semua stay positive!!! :-)

Read more
211 - Royal Malaysia Police

211 - Royal Malaysia Police

selasa lepas.. kami kat sini buat sambutan kecil kecilan actually ..nak buat makan2 biasa jer tapi...sebab kebetulan ulangtahun hari pol...

Read more
Ian - scarlet fever

Ian - scarlet fever

rasa lama jer..tak update blog minggu lepas... memang busy & kelam kabut sikit dengan Ian tak sihatnya pas tu..ada sambutan H...

Read more
April...

April...

assalamualaikum salam isnin morning semua dah bulan april today.. 2.4.2018 :-)

Read more