Suprise for Ian & Iris!!!

Suprise for Ian & Iris!!!

penat Mummy Ayu simpan rahsia sebulan lebih gak la sorok dr Ian & Iris nasib baik tak terlepas cakap ada gak kantoi... semban...

Read more
Thursday!!!

Thursday!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua!!! hari khamis dah esok jumaat.. kami cuti kat sini :-) songkran semala...

Read more
Princess kena diet

Princess kena diet

lately ni... mcm kerap plak.... ada game badminton kan dewan maybe sbb nak thomos cup kot.. he he.. semalam petang... Ian gi gu...

Read more
Hero dah bujang...

Hero dah bujang...

semalam petang... minta tolong kawan opis..yg kebetulan nak potong rambut gak so...tumpangkan Ian sekali plan..nak gi weekend ni tapi ...

Read more
Salam Selasa

Salam Selasa

assalamualaikum salam selasa good morning semua :-)

Read more
Cuba try test .. berbisness plak

Cuba try test .. berbisness plak

takde la serius mana pun more kepada cuba-cuba semalam..gi chinatown beli cotton beli 10.. so far..dah 2 sold :-) ada yg ...

Read more
Janji Allah itu pasti..tidak cepat tidak lewat.

Janji Allah itu pasti..tidak cepat tidak lewat.

last friday.. dikejutkan dengan berita sedih serius...mcm tak percaya jer sbb mengejut but...Didi pergi pun mengejut jugak so..ba...

Read more
Ok

Ok

assalamualaikum salam isnin good morning semua :-) semoga semuanya okay!! in sya Allah

Read more