Tudung saji decoupage

Tudung saji decoupage

selain dari improve skill bab memasak ni.. dok diperantauan..kena extra rajin bab masak2 sbb nya..teringin nak makan..kena masak sendir...

Read more
Ustaz Adrian Zikri....

Ustaz Adrian Zikri....

hari ni...kuar kat FB memory 8 tahun lepas.. my encem hero... ingat lagi pic ni.. kami wat photoshoot utk join contest   and.. ...

Read more
Alhamdulillah...

Alhamdulillah...

assalamualaiku salam jumat good morning semua alhamdulilah.. rezeki di pagi jumaat ada office mate rajin.. masak & bawa...

Read more
Apa ada dengan November???

Apa ada dengan November???

Assalamualaikum salam khamis good morning semua hari ni ...dah 1 november kejab je kan pejam celik pejam celik... dah masuk...

Read more
The Beef Master ~ Halal Restaurant at Bangkok

The Beef Master ~ Halal Restaurant at Bangkok

last month..ada member opis cerita ada steak restaurant baru bukak kat MBK and cedap price pun..reasonable so..emmm... last weekend...

Read more
Storybook Character Day

Storybook Character Day

semalam.....storybook character day sekolah Ian & Iris sama mcm ari tu..Ian tak nak join just be him self Iris jer.....and kali n...

Read more
Good morning!!

Good morning!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua :-)

Read more
Tun M ....in the pic ok.

Tun M ....in the pic ok.

yes.. bonus sungguh la masa sent of tu, sebelum tun gerak ke Chula Universiti utk talk kat sana kami sekali lagi..beratur kat lobi ...

Read more
Sesi Khas

Sesi Khas

assalamualaikum salam selasa good morning semua sambung lagi.. antara pengalaman berharga for Mummy Ayu  and..tak diduga la p...

Read more
Majlis Ramah Mesra

Majlis Ramah Mesra

our 2nd big event is with PERWAKILAN pagi 25 tu.. kul 10 semua ready dah... and there she come wow!! another big moments tgk Tun Si...

Read more