5 novel...

5 novel...

emm... as usual.. kalu ada yg datang or kalu Mummy Ayu balik sure ada je stok novel kali ni... 5 buah 2 dr Syamnuriezmil 1 ...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat selamat pagi :-) aamiin

Read more
Sabtu pagi....

Sabtu pagi....

sabtu pagi tu memang dah plan and dah janji ngan Ian & Iris nak ke MBK ngan Dido so..here we are and....the main purpose na...

Read more
Dido datang...my sis datang & Ibu pun!!!

Dido datang...my sis datang & Ibu pun!!!

khamis lepas... Dido datang yeah!!   as usual, bila datang berat bag..mcm2 Mummy Ayu order Sabtu pulak my sis Angah &...

Read more
Lamaaaaaaa......

Lamaaaaaaa......

assalamualaikum salam khamis good morning semua lamanya tak jengah blog, tak update blog tak berblog la senang cita 1. busy ...

Read more
Demo masak-masak...

Demo masak-masak...

assalamualaikum salam jumaat good morning semua berapa ari dah tak update blog busy..ntah apa2 ntah la nak cita pasal cooking demo ....

Read more
Masak masak on weekend!

Masak masak on weekend!

assalamualaikum salam isnin good morning semua!!! as usual... bukan pic menu pagi ni,  tapi hasil pic masak2...weekend lepas ...

Read more
Kuala Lumpur & Bangkok

Kuala Lumpur & Bangkok

assalamualaikum salam khamis good morning semua :-) pagi ni...dua2 mcm nak gi jenjalan je padahal nak ke sekolah last week ...

Read more