Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam khamis good morning!!

Read more
Dinner.....

Dinner.....

balik dr MBK siap2 bahan utk dinner malam tu..layan steamboat kat umah bahan2nya... and..seronok budak tecik ni main masak2.....

Read more
MBK pulak...

MBK pulak...

balik dr floating market & train tu kami terus ke MBK solat semua than lunch..late lunch actually sbb dah kul 3 ke Yana Rest o...

Read more
Salam Israk Mikraj

Salam Israk Mikraj

assalamualaikum salam israk mikraj semua!!! good morning  kami kat sini tak cuti but..Malaysia pun tak semua negeri cuti kan??? ...

Read more
Maeklong Station

Maeklong Station

destinasi kedua... alhamdulillah cuaca hari tu tak panas sangat siap hujan renyai2 lagi.. so...selesa la jalan2... dr floating ma...

Read more
Damnoen Saduak Floating Market

Damnoen Saduak Floating Market

okay.. sambung cita jenjalan ari tu lama simpan... isnin tu..... yang Ian & Iris cuti peristiwa tu (Mummy Ayu yg kasi) dalam kul 7...

Read more
Coffee time...

Coffee time...

assalamualaikum salam selasa good morning!!! sapa suka coffee mcm Mummy Ayu?

Read more
Swimming pool

Swimming pool

balik dr chatucak.. masak nasi ayam je for lunch.. late lunch.. sbb sampai rumah pun dah kul 12 lebih petang...spt dijanjikan..po...

Read more
Rombongan ke Chatucak

Rombongan ke Chatucak

assalamualaikum salam isnin good afternoon.. lambat update busy..as usual lambat gak nak cita... masa ibu datang ari tu ...

Read more