They had so much fun!!!

They had so much fun!!!

sbb yg boleh jadi trip kali ni sbb nya Dido & Angah...adik Mummy Ayu pun ke sana jugak so..ada geng la, ramai2 tu yg pegi tu ...

Read more
Short holiday!!!

Short holiday!!!

settle sending off kami tunggu flight kami plak kul 2 petang :-) 3 of us je bagss.. 2 hand carry, 1 check in ke man...

Read more
Sent off ~ 30 Nov 2019

Sent off ~ 30 Nov 2019

Sabtu lepas pagi2 dah bangun sbb nak ke hotel & airport pagi tu group photo kat hotel dulu than  gi aiport with boss ...

Read more
Hi!!!

Hi!!!

assalamualaikum salam jumaat good morning semua lama x bersiaran busy...macam2... keja, clossing acc and...short holiday ...

Read more