For doraemon lover!!!

For doraemon lover!!!

lama dah nampak set make up ni dok nak beli, but nanti la..nanti la baru2 ni..jumpa beli terus  for my sis..Wani la dia kan minat sg...

Read more
X'mas party

X'mas party

christmas lepas... 25 dis baru ni one of our friend host x'mas party last year dia balik, this year x balik so..dia wat makan...

Read more
Ahad lepas....team orange

Ahad lepas....team orange

ahad pun kuar gak kali ni kuar awal skt team orange plak Ian nak potong rambut tgk Iris.... saja je sambil tunggu tu dok la a...

Read more
Sabtu lepas

Sabtu lepas

banyak sebenarnya cerita but..slow plak update blog sabtu lepas.. petang tu..ada ppt kat BNH (nanti story lain) saja ajak Ian &...

Read more
Makan-makan....meriah!!!

Makan-makan....meriah!!!

this week..& next week ramai je yg cuti kan kami2..yg x cuti ni kena la keja siap kan mana2 yg patut plus...makan2... h...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning!!! lama x update he he he.. lama gak x blogwalking ada good news... :-) will ...

Read more