New collection...

New collection...

lama x layan decoupage baru2 ni..berjaya siapkan.. new collection asalnya..chopping board biasa je cat color putih lama terbiar sbb ...

Read more
2020

2020

assalamualaikum salam khamis good afternoon dah tahun 2020 dah selamat tahun baru semua!! hari ni 1st day sekolah ramai ken...

Read more
Alhamdulillah....

Alhamdulillah....

jom nak cita good news yg Mummy Ayu ckp hari tu firtsly... alhamdulillah syukur sgt...ke hadrat Ilahi bila dpt news ni.. seronok ...

Read more
5 buku..

5 buku..

as usual hujung tahun Mummy Ayu akan balut buku utk new year and ..utk tahun depan simple2 je brown color but ada bunga2 skt last...

Read more
Happy birthday Puan Nadia!!!

Happy birthday Puan Nadia!!!

khamis lepas... sambut bday..one of our friend Puan Nadia actually dah suprise dah masa x'mas party tu but the day it self ken...

Read more
Be bye 2019, welcome 2020!!!

Be bye 2019, welcome 2020!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua!! keja ke? Mummy Ayu keja ari ni pejam celik, pejam celik esok dah masuk 20...

Read more
Cuti

Cuti

assalamualaikum salam isnin good morning semua minggu ni sure ramai yg cuti kan hujung tahun... amik 2 hari isnin & sel...

Read more