Take a break with Kit Kat

jalan2 beli barang hari tu kat Family Mart
jumpa ni
Kit Kat dark choc
Mummy Ayu memang suka dark choc
apa lagi..terus beli

and of coz beli gak yg biasa 
for Ian & Iris

org ckp makan dark choc elok
plus suka rasa pahit2 tu
dapp
yg betul nya
dah memang suka choc kan
tapi x suka white choc tu
Ian suka white choc
Mummy Ayu memang prefer dark choc...among all the choc
emmm
korang?

dark choc kit kat limited edition
kena beli wat stok ni
he he he...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. dark choc sy kureng skit.. tp mkn jgk la.. haha..
    blh try kitkat ni kot2 sedap.. yummy

    ReplyDelete
  2. saya, dan anak-anakpun suka coklat, memang nyammi

    ReplyDelete
  3. Tak jumpa lagi dark coklat ini.. sedap nie kalau dapat..

    ReplyDelete
  4. Saya suka kitkat, sedap! 1 tak cukup hahaha

    ReplyDelete
  5. Kami Fan of Dark Coklat. Kami memang suka dark coklat walaupun ramai cakap eh pahit la, kenapa ko suka sangat!.. Kami kalau beli coklat, memang cari yang dark coklat

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...