Lagi 3

Lagi 3

last week sampai lagi 3  photobook Mummy Ayu  yeah!!! bertambah lagi koleksi nie semua gambar2 masa nak balik hari tu farew...

Read more
K-Drama ~ Hi Bye Mama

K-Drama ~ Hi Bye Mama

baru2 ni layan 1 cita korea ni Hye Bye Mama comei je so..layan la ep. 1, 2, 3, 4... dlm 1 week gak la... sbb slow2 tgk se...

Read more
Mcm sekolah menengah dah

Mcm sekolah menengah dah

baru2 ni... gi amik gambar pasport Iris nak pakai uniform plak :-) nampak dah besar sgt dah mcm budak sekolah menengah pun ada ...

Read more
Personalise handbag

Personalise handbag

salah satu hadaih yg Mummy Ayu terima masa nak balik dr Bkk hari tu personalise sgt kan hand bag..ada nama Mummy Ayu tq pd yg m...

Read more
Boko ubi

Boko ubi

semalam...tolong kawan jual kuih ni boko ubi ada mesyuarat perkep so...leh jual2 Mummy Ayu tolong je us.. semalam ...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua :-)

Read more
Kuhi kasturi

Kuhi kasturi

menu semalam petang hari tu ada lebih bubur kacang so...Ibu kasi idea wat kuih ni kena tambah gula merah skt kasi color canti...

Read more
Kenduri doa selamat

Kenduri doa selamat

alhamdulillah tercapai dah niat nak wat kenduri sikit bila balik sini... wat kecik2 je pun sorry tak ajak semua semua main cate...

Read more
29.2.2020

29.2.2020

leap year 4 tahun sekali je ada dlm calender tarikh...29 februari meaning.. 4 tahun sekali la baru celebrate birthday my sis sorang...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua :-)

Read more
March

March

assalamualaikum salam selasa good morning semua dah masuk bulan March dah :-) * tq Amy, tegur pic semalam Hello May ha ha ha...

Read more