Antara menu menu nya...

Antara menu menu nya...

dok rumah kalu x keja plus weekend memang masak2 je la keja Mummy Ayu Jumaat pagi tu gegeh bangun awal pagi masak bubur ...

Read more
PKP

PKP

sepanjang 2 minggu PKP ni Mummy Ayu baru 3 kali keluar... dgn tujuan..beli brg dapur (kuar gi keja tu lain kira la kan) Sabtu bar...

Read more
Kuih Apam Gula Hangus

Kuih Apam Gula Hangus

semalam petang... wat kuih lagi tu je la keja Mummy Ayu kalu x keja masak2 utk makan2... buat extra skt utk minum petang, utk b...

Read more
Update - covid 19 as of 29 Mac 2020, 12 pm

Update - covid 19 as of 29 Mac 2020, 12 pm

assalamualaikum salam isnin selamat pagi semua sedikit update sehingga semalam, 12 pm semalam je, kita menyaksikan 7 kematian ...

Read more
Masak memasak...

Masak memasak...

bila dok kat rumah memang keja nya..mengemas & memasak bila cuti ni...lagi la kerap memasak kan plus bebudak pun cuti lagi la...

Read more
Sunyi sepi

Sunyi sepi

rasanya ramai yg tahu Mummy Ayu bekerja dgn salah satu badan keselamatan so...kami kena la keja but..arahan terbaru kami dpt penggi...

Read more
PKP dilanjutkan, stay at home, stay at home, stay at home!!!

PKP dilanjutkan, stay at home, stay at home, stay at home!!!

assalamualaikum salam khamis selamat pagi semua di mana jua anda semua berada most of us...kat rumah la kan some je kena keja.....

Read more
Stay at home!!!

Stay at home!!!

geram bila baca or tgk kat insta & FB masih ramai yg mcm x faham bahasa still keluar rumah jenjalan, gi bank la berkumpul di temp...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua... :-)

Read more
Unicorn Run

Unicorn Run

bersemangat la nak join run ni sbb nak medal comei ni minta adik daftar kan...sebelum balik lagi semangat kan? bukan semangat nak l...

Read more
Marble cake....

Marble cake....

lama nak baking dok malas la, nak cari baking tray la mcm2 la...sbb x de mood sebenarnya but semalam... gigih kan diri baking gak...

Read more
List to do at home...

List to do at home...

assalamualaikum salam khamis good morning semua... semoga semuanya sihat2 belaka dok rumah diam2 ok keluar bila perlu sahaja... ...

Read more
Let's do our part!!!

Let's do our part!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! sure ramai yg cuti ni bekerja dr rumah mcm Mummy Ayu kena keja berkhidmat ...

Read more
Ejen Ali The Movie

Ejen Ali The Movie

last weekend ... Ian beli cita ejen ali ni kat astro layan gak la... sbb x kuar ke mana emmm... ok la x minat sgt katun Ian...

Read more