Stay at home!!!

Stay at home!!!

geram bila baca or tgk kat insta & FB masih ramai yg mcm x faham bahasa still keluar rumah jenjalan, gi bank la berkumpul di temp...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua... :-)

Read more
Unicorn Run

Unicorn Run

bersemangat la nak join run ni sbb nak medal comei ni minta adik daftar kan...sebelum balik lagi semangat kan? bukan semangat nak l...

Read more
Marble cake....

Marble cake....

lama nak baking dok malas la, nak cari baking tray la mcm2 la...sbb x de mood sebenarnya but semalam... gigih kan diri baking gak...

Read more
List to do at home...

List to do at home...

assalamualaikum salam khamis good morning semua... semoga semuanya sihat2 belaka dok rumah diam2 ok keluar bila perlu sahaja... ...

Read more
Let's do our part!!!

Let's do our part!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! sure ramai yg cuti ni bekerja dr rumah mcm Mummy Ayu kena keja berkhidmat ...

Read more
Ejen Ali The Movie

Ejen Ali The Movie

last weekend ... Ian beli cita ejen ali ni kat astro layan gak la... sbb x kuar ke mana emmm... ok la x minat sgt katun Ian...

Read more
Perintah Kawalan Pergerakan BUKAN Lockdown

Perintah Kawalan Pergerakan BUKAN Lockdown

assalamualaikum salam selasa good morning semua start dari esok... kita rakyat Malaysia akan menghadapi  "Perintah Kawalan...

Read more
Lontong

Lontong

masih dgn projek masak2  sabtu malam siap kan mise en place lama teringin ni puncanya..baca novel je pas tu, nampak kengkawan u...

Read more
Projek weekend lepas

Projek weekend lepas

sekarang ni kan tak berapa digalakkan jenjalan keluar sgt so...kami memang byk dok umah je bila dok umah tu... selain dr mengemas, ...

Read more
Gardening time...

Gardening time...

sabtu lepas... next project...gi nursery pokok bunga bukan nursery antar anak yer yg paling dekat...kat tesco jer motif...nak car...

Read more
Penyeri office

Penyeri office

assalamualaikum salam isnin good morning!!! new week... minggu ni cuti sekolah dah so..jalan clear, x jam x cuti pun... mul...

Read more