Breakfast jom!

Breakfast jom!

assalamualaikum salam rabu good morning semua menu pagi ni cucur jagung bilis plus nasi guyeng :-)

Read more
SOP raya Aidil Adha

SOP raya Aidil Adha

assalamualaikum salam selasa good morning semua semalam...semua berdebar kejab sbb suspen tunggu pengumuman petang tu ada yg kata  konon2 ny...

Read more
Jenjalan weekend lepas

Jenjalan weekend lepas

semalam ... bawak Ian & Iris kuar kejab Ian nak cari kabel hp dia so...kami ke terminal one  new norm... kena scan bar code sebelum masu...

Read more
Monday!

Monday!

assalamualaikum salam isnin good afternoon :-)

Read more
Kuih lepat

Kuih lepat

teringin nak mam lepat pisang sekali beli..lepat ubi ok je la makan jugak kengkawan... suka lepat pisang ke lepat ubi?

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam khamis selamat pagi :-)

Read more
Pagi ni

Pagi ni

assalamualaikum salam rabu good morning semua pagi ni kuar awal dah rasa (awal sikit la dr biasa) sbb dah agak dah sure jam sbb semua bebuda...

Read more
Dah sampai dah...novel lagi

Dah sampai dah...novel lagi

semalam petang sampai novel baru 14 hari by Syamnuriezmil face mask tu..free gift writer ni memang pemurah suka kasi freegift utk pembaca2 d...

Read more
Bachelor party...after 7 years

Bachelor party...after 7 years

okay sambung cita party Mummy Ayu yg semalam tu yer ahad lepas....alhamdulillah setelah ntah berapa kali planning nak gather2.. tukar tarik...

Read more
Breakfast menu..di "carry forward"

Breakfast menu..di "carry forward"

ni sebenarnya menu utk semalam pagi mee guyeng bahan semua dah siap dah ahad malam tu as usual..mise en place siap malam sebelum tu (ahad ma...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa selamat pagi :-)

Read more
2020 - 2013...after 7 years

2020 - 2013...after 7 years

intro 1 gambar dulu byk giler gambar kot tak transfer lagi ke pc apa pun..alhamdulillah byk kali plan manjang ada je halangan semalam petang...

Read more
New week

New week

assalamualaikum salam isnin selamat pagi :-) new week new beginning new challenge new chapter emmmm...

Read more
Breakfast pagi ni

Breakfast pagi ni

pagi ni.. mee hoon guyeng gak bukan mee hoon malam tadi baru goreng yer semalam buat extra bahan2 nya so..pagi ni goreng senang la plus kek ...

Read more
Alhamdulillah...

Alhamdulillah...

projek malam semalam alhamdulillah...siap dah memang niat nak sedekah ke surau  malam Jumaat, memang ada buat baca yassin semua kat surau so...

Read more
Marble cake bertukar jadi burnt cake...

Marble cake bertukar jadi burnt cake...

sapa yg follow insta Mummy Ayu mesti tau dah semalam kisah kek ni he he he... sebelum baking tu cantik helok je kejadian wat color pastel gi...

Read more