Tag lagie

Tag darie Mummy Dasy

Apa nama penuh anda?
NUR IDAYU BINTI ALWI

Nama apa yang anda harap itu nama anda?
tak de gak

Post 4 pictures korang yang eksklusif yang takde sape tengok lagi.
Ian nangis,
waktu nie dia baru setahun lebih,
first time pijak pasir laut, geliiii..tu pasal dia nangis
Yang nie, Iris plak nangis..baru je lagie gambar nie,
tapi belum dipublish kan..
nangis sebab bad mood, tak berapa cihat plus ngantuk...
First family pic with Ian.
First family pic with Iris.

Apa kenangan paling bermakna dalam jiwa raga anda?
1.Menjadi isteri kepada my hubby
2.Melahirkan my hero and my princess

Apa prinsip hidup anda?
Be ur self!

Apa perangai anda yang paling buruk?
emmm...tak tau la, kuat membebel kot!

Tagkan 10 orang kenalan anda
kali nie taknak tag sesapa,
sesapa kat my kengkawan blog list yang buat dipersilakan...

Baiknye rasa kan?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...