Selamat Hari Pekerja!

Selamat Hari Pekerja!

Actually, tak de lawa mana pun award nie... Direkabentuk sendiri.. Suka suka & simple simple je.. Nak dedicated kat :- *nottinetty* (spe...

Read more
Bam Bam yang Demam!

Bam Bam yang Demam!

Nak dijadikan cerita.. Semalam was a "one day" la for me... Semuanya bermula dari ... Pagie semalam Iris macam demam cikit, so be...

Read more
Iris

Iris

Gambar nie taken last week kat Seremban.. Iris yang busy memain basikal Abg Ian nye.. Jangan tergezut lak, bukan nye dia duduk, Mummy pegan...

Read more
Adrian

Adrian

Ian yang tgh layan tgk Monster Inc nye semalam.. Dan Mummy telah memaksa secara lembut ( bodek ) Ian , buat muka hencem... encem ke? Mem...

Read more
Stroller

Stroller

Gambar nie semalam petang, balik dari keja.. baru terima stroller nie yang diorder dari smartshop4u2c.blogspot TQ. Suke sangat coz it'...

Read more
Busy Day!!!!

Busy Day!!!!

Hari nie terlalu la busy .... nie tinggal beberapa minit nak balik, cuba gak menyempatkan diri menjengok blog, dapat la sikit tgk blog membe...

Read more
IRIS yang Bam Bam

IRIS yang Bam Bam

Ha...kali nie, Mummy letak gambar Iris ala-ala seksi cikit.. Tapi dah ditapis tau... emm..tgh berendam kat dalam bilik air... Bam Bam Iris....

Read more
Tag lagie

Tag lagie

Tag darie Mummy Dasy Apa nama penuh anda? NUR IDAYU BINTI ALWI Nama apa yang anda harap itu nama anda? tak de gak Post 4 pictures korang ...

Read more
NgAnTuKKK!

NgAnTuKKK!

Semalam aku didera... tapi dengan my hero plus ngan my princess tu.. mereka berpakat kot tak mau tido.. tgk barney sampai dekat pukul ...

Read more
Cameramannye ADRIAN

Cameramannye ADRIAN

Tajuk entry menggambarkan ceritanya.. Gambar di bawah nie diambil oleh Ian yang berjaya menjumpai camera dalam handbag Mummy... so, dia pun...

Read more
Ian & Iris - Memain time!

Ian & Iris - Memain time!

All this pic taken last night... Mummy diaorang tak tau nak buat apa, than amik camera snap gambar diaorang yang busy memain... Abang Ian y...

Read more
For NOTTI NETTI

For NOTTI NETTI

This entry is for my beloved friend, notti netty.. Advance mother's day present la kira ok! Nanti mai opis aku kasi ke nak tunggu mother...

Read more
Makan lagie....

Makan lagie....

Macam dah blog pasal makan je... Semalam pegi Mid Valley...tapi bukan gie tgk dinasour tau! Actually nak gie amik lens cik notti netti... so...

Read more
Lunch with Notti Netti

Lunch with Notti Netti

As usual, my lunch date with Notti Netti... this time makan japanese food kat Mr Teppanyaki Me n Netti before mamam.. mula-mula dia anta C...

Read more
ADRIAN

ADRIAN

This entry sesaja je... Tunjuk perangai my hero yang baik nie.. IAN He is a very helpful lately nie... So..Mummy really apreciate it..than...

Read more