Oldnavy PJ (Snugfittes)

Oldnavy PJ (Snugfittes)

Aksi-aksi Ian & Iris dengan baju tido barunye... baru sampai semalam, terus pakai.. diorder dari myawlardbizz.blogspot.com...tq! gambar ...

Read more
Iris

Iris

Nie la gambar yang di amik n dah diedit oleh ... my 'adik ipar' Faisal a.k.a Acu Boleh jadi model tak my princess nie? Bam Bam I...

Read more
Nilai...

Nilai...

As per as I promise... Attached here, gambar-gambar last weekend kat Nilai... Tapi banyak lagi yang belum di transferkan dari camera plus da...

Read more
Lunch with nottinetti

Lunch with nottinetti

Walaupun Nottinetti dah masuk dalam entry dia, mummyayu nak gak letak gambar makanan nie dalam bog kite.. takpe kan net... gie lunch ngan ne...

Read more
Doc wanna be...?

Doc wanna be...?

This pic taken yesterday, coz mummy mc... baru balik dari klinik, tu pasal Abg Ian nye bawa keluar dia punya mainan doktor tu.. Yang B am ...

Read more