Cameramannye ADRIAN

Cameramannye ADRIAN

Tajuk entry menggambarkan ceritanya.. Gambar di bawah nie diambil oleh Ian yang berjaya menjumpai camera dalam handbag Mummy... so, dia pun...

Read more
Ian & Iris - Memain time!

Ian & Iris - Memain time!

All this pic taken last night... Mummy diaorang tak tau nak buat apa, than amik camera snap gambar diaorang yang busy memain... Abang Ian y...

Read more
For NOTTI NETTI

For NOTTI NETTI

This entry is for my beloved friend, notti netty.. Advance mother's day present la kira ok! Nanti mai opis aku kasi ke nak tunggu mother...

Read more
Makan lagie....

Makan lagie....

Macam dah blog pasal makan je... Semalam pegi Mid Valley...tapi bukan gie tgk dinasour tau! Actually nak gie amik lens cik notti netti... so...

Read more
Lunch with Notti Netti

Lunch with Notti Netti

As usual, my lunch date with Notti Netti... this time makan japanese food kat Mr Teppanyaki Me n Netti before mamam.. mula-mula dia anta C...

Read more
ADRIAN

ADRIAN

This entry sesaja je... Tunjuk perangai my hero yang baik nie.. IAN He is a very helpful lately nie... So..Mummy really apreciate it..than...

Read more
Ian & Iris

Ian & Iris

Nie gambar Abg Ian with Iris last Sunday before gie umah my Sis nak tgk Rifki Abg Ian yang hensem....my beloved HERO This pulak...my preci...

Read more
For my SIS

For my SIS

This entry is nothing sebenarnya, but for my sis coz dia nak copy gambar dari blog nie ke dia punya myspace ala-ala transit la plak blok Al...

Read more
Nama baby baru..

Nama baby baru..

Dah tau dah nama "mamat" , semalam petang baru ibu dia kasi tau RIFKI ZUHAILI Rasanye betulla nie..tak tau lah kalu silap dengar...

Read more
Lagi cerita Baby baru..

Lagi cerita Baby baru..

Baby baru my sis masih belum nama.. kita panggi dia " mamat " je..ok tak? Nie gambar last weekend, sebelum baby balik ke Seremban ...

Read more