Terubat rinduku...

Terubat rinduku...

rindu kat sapa....? rindu kat Pastis ha ha ha... lunch tadi kami (me & Net) ke tempat biasa.. Mid Valley jer suppose Fida nak ikut but ...

Read more
Kami Prihatin

Kami Prihatin

salam di pagi Jumaat yg indah ini sempena pagi Jumaaat nie Mummy Ayu nak ajak ramai ramai untuk renung renungkan & jom ramai ramai join ...

Read more
Lagi cerita weekends

Lagi cerita weekends

lagi cerita weekend kami bermula ngan ari Jumaat lepas balik jer keja terus balik nilai as usual lepak ptg sabtu tu gie kinik (kinik lagi) k...

Read more
Ian & Iris

Ian & Iris

okies..start cerita weekends actually bukan weekend cerita semalam dulu ek... --- semalam Mummy Ayu terpaksa EL sebab my litlle princess Iri...

Read more
I'm back!!!

I'm back!!!

Selamat pagi semua!!! i'm back!!! to my office... after long holiday.. chewah..macam long sangat ye lah..sabtu ahad plus isnin selasa p...

Read more