Twilight Breaking Down Part two bila ek????

Twilight Breaking Down Part two bila ek????

chewah.. mentang2 la dah tgk breaking down part 1 laju jer nak tgk part 2.. mana tak? tak puas hati ngan ending dia.. tetiba jer...Bella buk...

Read more
Love it!!!

Love it!!!

suka pakai gelang nie plak sekarang tapi boleh my hubby kata "dah macam key chain dah" semua dia kata key chain...sabar je la.. ha...

Read more
Senyum.....

Senyum.....

emmmmm.. harap2 takde halangan la tengah hari nanti... :-)

Read more
Syukur..alhamdulillah..

Syukur..alhamdulillah..

assalamualaikum..and selamat pagi semua.. salam di pagi jumaat... pagi yg indah.. what a good day.. tengok.. cantik je cuaca kan? pemandanga...

Read more
Anak2 Mummy..kaki posing sungguh....

Anak2 Mummy..kaki posing sungguh....

nie plak.. pic posing2 malam semalam.... bila cakap nak amik gambar tak??? laju je masing2 nak.. kaki posing sungguh.. yg Mummy pun..memang ...

Read more
Dah lama tak buat aktiviti ni.....

Dah lama tak buat aktiviti ni.....

dah lama rasanya tak snap2 & posing2 dlm keta time balik keja so...semalam.. saja la... buat aktiviti lama sambil jam2 tu.. Ian..ada je ...

Read more
dah 4 hari dah...

dah 4 hari dah...

dah 4 hari dah... isnin - khamis.. lunch tak luar pun kat opis jer tak kuar ngan BFF pun hari nie dia ajak teman dia pun tak leh.. :-( eso...

Read more
Secret tau!!!

Secret tau!!!

semalam... dapat nie.. secret recepi... cedap.. ma acih!!!

Read more
Hari ni.......Net..harap2 esok dapat la kita jumpa......

Hari ni.......Net..harap2 esok dapat la kita jumpa......

as salam...... morning kengkawan semua!!! harap2 semua pun sihat2 jer Mummy Ayu sihat tapi... emmmm... hari nie 24 november 2011 hari nie l...

Read more
Semua pun nak pink....

Semua pun nak pink....

kat opis... baru je kejab nie... boss tak masuk opis lagi ada function kat luar so..tak kuar lunch la Mummy Ayu.. :-( sekali adik kat opis b...

Read more
Game Masterchef

Game Masterchef

baru try main game masterchef nie..... best gak senang je main dia.... pilih2 resepi pas tu tangkap bahan2nya tapi makin lama.. makin laju ...

Read more
Sampai 1 disember??????

Sampai 1 disember??????

follow up entry ini ..... hari ni masuk surat.. and.... v v v v v v v v seperti dibawah ni hari tu mula2 kata 2 minggu jer sekali sampai sur...

Read more
Iris pun sekarang nak snap2 jugaks..hasilnya...

Iris pun sekarang nak snap2 jugaks..hasilnya...

sekarang Iris suka sangat main hp Mummy selain dr main conteng2.. (mcm paint la) dia suka gak snap2... walaupun tah apa2 tah dia snap nie yg...

Read more
Sabar menunggu yer....

Sabar menunggu yer....

kepada ketiga2 pemenang Mummy Ayu tunggu ek.... lum sempat lagi nak pos hadiah2 nya maybe friday nie kot sbb rehat lama kan minggu nie tak k...

Read more
Nasi minyak plus sirap bandung...pergh.....

Nasi minyak plus sirap bandung...pergh.....

as salam & selamat pagi kengkawan semua!!! pagi2 ...as usual.. nak sarapan apa la pagi nie? nak singgah mana la nak tapau b'fast??? ...

Read more
Tak join pun dapat hadiah...macam mana tu??

Tak join pun dapat hadiah...macam mana tu??

ok..last entry pasal sukaneka dah.. citer pasal hadiah dah.. Ian pun dapat hadiah..?? tidak.... tumpang posing jer ngan hadiah Acu & Wan...

Read more
PM umumkan esok cuti?????

PM umumkan esok cuti?????

percaya tak?? he he he... sila baca sampai abis yer.. sumber dari... http://www.umarfaruq.com/esok-cuti/

Read more
Orang sukaneka, kitaorang sukaposing..he he he..

Orang sukaneka, kitaorang sukaposing..he he he..

lagi citer & pic masa sukaneka ahad lepas.... orang lain dok la busy bersukaneka yg Mummy Ayu dok seronok snap2 .. he he he model tetap....

Read more