Novel Bila Cinta

dah lama dah abis baca novel nie
tapi asyik lupa jer nak buat review nya..
hari ni..tak lupa lagi..
pinjam kat adik kat opis nie
geng layan novel gak of co..
novel nie ta tebal sgt
tapi slow gal bacanya...
ntah la...

sinopsis...
Bila Cinta..
kisah novel biasa2 jer..
Fatin...dijodohkan oleh family ngan Hafez..
Acik...anak angkat kpd familynya
yg telah lama dia anggap sbg Abang
tapi..pilihan keluarga..so.kena la terima jugak..
(tapi masak kecik dulu..memang Fatin nie ada hati kat Hafez)
nak jadi cerita Hafez nie abang kandung kepada x boyfriend Fatin tu, Azlan
pulak...
malam Azlan melamar, Fatin minta nak fikir dulu
balik2 rumah..family dia dah tetapkan tarikh nak kawinkan
Fatin & Hafez
so.....kawin la
duduk satu rumah, bilik asing2...as usual la..
but lama2 makin suka..makin sayang...
and at last terima gak masing2
tu la kisah nya BILA CINTA

~~~
novel yg biasa2 jer..
boleh la

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. dah lama tak baca novel.. last baca novel nora elena aka kasih yang suci.. hehehe...

    ReplyDelete
  2. dah baca ari tue..tak best sangat tapi layanlah..

    ReplyDelete
  3. mcm dah byk st citer cinte camni kan..layankan je ye yu ;)

    ReplyDelete
  4. ha.. ha.. dah lama tak baca novel...memang tak menyempatler nampaknyer...

    ReplyDelete
  5. rajinnya baca novel.. me rasa dah berkurun tak baca

    ReplyDelete
  6. kak ayu mmg suke beli novel kan ? suke kumpul novel..na suka bace,tak suka membeli..ahahhaa

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...