Kalu girl boleh la sleeping beauty, kalu boy mcm nie.....sleeping encem leh???

as salam..
morning semua..
pagi nie lambat lagi buat entry
tak yah tanya la..
internet slow...
nak komen kat blog kengkawan pun susah
nak upload gambar pun..adventure...
dah la air cond tak ok lagi..
makin panas la Mummy Ayu kat opis nie..
~~~
meh layan pic semalam petang
selalunya Iris yg tido balik keja
tapi semalam..Ian plak yg lena
time amik tu Mak aka bbsiiter dah mention
Ian tak tido petang, confirm dia buat ragam
sekali...tengok2..
dia dah tido kat belakang...
lena.....
zzzzzz
Iris..kat depan..
dok mamam keropok....
dah la tak nak duduk dalam car seat dah
semalam...tak nak pakai seatbelt...
macam macam karenah anak2 balik keja nie

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. tp ian tdo mcm senyum jer..tenang je tgk

    ReplyDelete
  2. kerenah anak mmg buat kita penat n rasa angin jer
    tpi bila kita sush ati,sedih..
    senyuman diaorg la buat penawar duka..
    hb sini juga yer ayu to ayu..

    ReplyDelete
  3. Lya ~ tu la..bila tido..aman jer..
    tgk..suci murni je muka..tenang..


    Ayu ~ tu la....sgt2 setuju...

    ReplyDelete
  4. anak munna pun klu x tidur ptg ... mulalah meragam je senja tu....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...