Dapur baru la katakan........

as salam
& morning kengkawan semua!!
apa khabar ari nie?
harap semua pun sihat2 semuanya
hari ni & semalam bos Mummy Ayu takde kat opis
tapi keja ada gak..
cuma tak la busy..
~~~
so...
nak citer sikit pasal dapur baru Iris nie
hadiah buzzday dia dr Daddy & Mummy & Ian
selain dari buku Dora la, CD barbie la
dia suka sangat..
petang ahad tu jugak dia main masak2...
and punggah semua mainan masak2 dia
see...cakes la, pizza la
semuanya dia baking dlm oven tu
emm..masak pa plak tu???
and...
dia buat high tea plak ngan kengkawan bear bear dia
boleh???
bila la nak tido nie..
Mummy dah letih dah....
:-(
kul 3 lebih baru dua2 zzzzzz..
Mummy pun....
apa pun..memang seronok weekend lepas..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. sama cam balqis la, tapi masa baru dapat je bukan makin kusyuk main tapi dah lama2 jemu gak dia, dah cari menan lain, memang budak2 cepat jemukan...

    ReplyDelete
  2. waaaah hadiah kesukaan gegirl ni...hee~

    awal2 ni, asyik nak main tu jerlah kan..happy tgk anak happy kan~

    ReplyDelete
  3. mmg best la dapur tuh sbb ader bunyik. i lioke :)

    ReplyDelete
  4. aku tak berani beli sbb nnti dak setot main jgak
    ahahaa
    ko jgn tak thu
    setot pantang nmpk tudung cantik
    dia nak pakai!
    sengal jer..
    hb sini

    ReplyDelete
  5. perh... syok nya budak2 skrg... tgk tu.. ada pizza lagi

    ReplyDelete
  6. tengah baru tu memang hari-hari dia hadap...kalo anak yana lama-lama besok abis ilang satu benda pun tak nampak dah..maklumlah anak dara yana ganas sket...

    ReplyDelete
  7. pandainyer masak pizza....comey jer hidangkan tea untuk teddies :)

    ReplyDelete
  8. seronoknya iris... dulu masa kecik2 menan mcm ni lah yang mekchu teringinnnnnn sangat...

    ReplyDelete
  9. ramainya kawan2 iris! :)

    takpela, belajar dr kecik ngan alatan dapur ni
    mana tau nnt rajin tolong mummy kat dapur ;)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...