Dah pakai pun dah......

as salam & selamat pagi kengkawan semua!!!
entry cepat..
hari nie my boss balik dr cuti..
5 hari + 2 hari sabtu ahad
so..
confirm la busy punya
surat & fail pun dah banyaks yg dia kena settlekan
and of coz pas tu Mummy Ayu gak yg kena settlekan
so....busy busy busy...
emmm...dah pakai dah pun baju baru
he he he
semalam ada yg tanya nak pakai gie mana
nie..dah pakai dah gie keja
:-)
suka
sbb labuh & selesa..
nak gie beli lagi nanti...
happy working!!!
nanti sambung lagi....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. berjaya dengan baju baru hari ini...

    ReplyDelete
  2. sha nak tanya pasal GA mummy ayu...dalam syarat tu mummy ayu cakap kena buat 2 entry...2 entry mcm mana tu?..

    ReplyDelete
  3. alamak..tak nmpk full la baju tu..

    ReplyDelete
  4. bertmbah lg la koleksi baju.....

    ReplyDelete
  5. Jangan membazir..ko jugak cakap kat aku.....jangan membazir net,,,..cukup2lah satu..tapi kalo nak gie ajak aku..aku nak beli caramel starbuck.

    ReplyDelete
  6. comey mummy ayu ;)
    nk tgk full gak cam mamatisya ckp =p

    ReplyDelete
  7. wah2... harus terus rasmi cepat2 kan

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...