Aku Bukan Mistress

as salam..
morning kengkawan semua!!
pagi nie hujan..
best nya kalu ciuti..leh tarik selimut..
emmmm..
so......Mummy Ayu dah abis dah baca novel nie...
tak sempat tunggu weekend....
Aku Bukan Mistress..
novel nie novel terbaru gak keluaran Kaki Novel
mengisahkan Mya nie diselamatkan oleh Mikail
daripada seorang bapa ayam nie (mcm Ombak Rindu plak)
diaorg duduk serumah semua la
after 2 tahun..
Mya nie insaf...
so dia minta Mikail jgn sentuh dia lagi
time tu masing2 dah suka antara satu sama lain
nak jadi cita..diaorg pun kawin
tapi secara rahsia
Mama & Papa Mikail pun tak tau
Mikail & papa dia tak ngam
sbb Papa Mika nie kawin dgn awek Mika nie..Lisa
mana tak marah
so.....Mika & Mya bahagia
Mya pun pregnant..
time tu Mika pun dah banyak berubah
and dia pun dah leh maafkan Papa dia
so..semuanya jadi makin baik
kecuali time tu Mama mika je tak leh accept lagi
tapi..bila Mya dah bersalin..
dapat sepasang baby kembar
Mama Mika kalah bila tengok cucu2 nya
and semuanya jadi ok..
~~~
best..
jalan cerita pun best
so..suka la...
nak beli gak novel nie buat koleksi
sbb best
walaupun dah baca...
emm..minggu depan dapat novekl baru dr kaki novel..
yg Mummy Ayu pernah cita dulu tu..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. alamak..ni yg tak tahan ni..harus cari nanti novel nie..lagi pemint novel cam kty nie..

    ReplyDelete
  2. salam...hye...mmg best novel ni, saya pun dah baca....minat baca novel sampai terbawa-bawa ke alam realiti....:)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...