Serik rasanya....

semalam petang balik keja gie tesco jab...
misi..nak beli susu Iris
so...gie la kejab..
nie kali ketiga gak la gie tesco bertiga je..tanpa Daddy..
selalu pu adventure gak
tapi semalam....
lebih2 lagi..
mula2 tu singgah Popular jab
sebelum2 nie memang tak singgah mana2..
yg boleh menyinggah tu
saja jer..nak tgk novel..
pas tu upah la sorang satu buku for Ian & Iris
tengok..
masing2 dah duduk kat situ
selamba jer...
semua pun diaorang nak
kejab nak yg nie..kejab nak yg itu
last2 Mummy yg pilihkan ....
pas tu baru gie tesco...
nasib dua2 nak dgr cakap..duduk dlm trolley
tapi mcm2 ragam..
nak itu..nak ini..
jenuh melayan
dah la Mummy nak cepat
pas tu..tapau KFC
pun sama...
nak itu, nak ini
ha..nie budak berdua nie
penat Mummy sorang melayan..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

13 comments:

  1. pergi tanpa hubby memang kelam kabut sikit, nasib baik Mummy Ayu 2..saya 5...

    rela tak pergi punya tetap tunggu hubby..he..he..

    ReplyDelete
  2. mmg woo kalau kita sorang handle 2org anak kat soping compleks mmg haru leh meroyan hehehe..

    ReplyDelete
  3. agaknyer sbb terlebih singgah tu yg diaorg request itu ini kot..hehe

    ReplyDelete
  4. drg comei sgt2... sporting laks tuh pose dlm trolley :)
    SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA dari kami yer :)

    ReplyDelete
  5. Hihihi *terkenangkan diri sendiri

    ReplyDelete
  6. memang menggugat keimanan ye kak ayu, hehe..
    sabar2... ;)

    ReplyDelete
  7. aduuuh eina tak pernh merasa lg soping tanpa si abahnye..harusla penat melayan tu, dua org pulak haa...huu~

    selamat hari raya aidiladha~

    ReplyDelete
  8. munna mmg x berani nak pergi dgn anak2 klu takde org lain... tak terjaga nanti dgn anak2 yg tgh aktif ni...

    ReplyDelete
  9. tak de pengalaman lagi handle anak ramai2 kat mall..

    ReplyDelete
  10. bila dah besar2 camtu laa..tp sweet je kan duk bersila baca buku kat floor..cute :)

    ReplyDelete
  11. ko dgn aku mmg serupa la twin.
    huhuh..
    ko tahu..
    since aku dah anto ara sama2 educare dgn setot..
    dua2 pun
    nak itu nak ini
    letih mmg letih,..
    mlm pun sama...
    tapi aku salute ko lagilah sbb laki ko mlm2 jarang2 ade..
    hb sini dear

    ReplyDelete
  12. kalo yana bawak anak pegi tesco pun letak dalam trolley je...takde makna bagi diorang jalan..silap aribulan kena ganti barang pecah..:D

    ReplyDelete
  13. zt pon kelam kabut dan blh naik darah klu tanpa hubby,heheh,tu yg blm brani g jauh2

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...