Siapa kan yang pertama terkeluar????

malam nie
malam penentuan
siapa agaknya peserta pertama yg akan terkeluar
salah seorang dari kumpulan merah
emmmm???
adakah ketuanya..Felix???
malam semalam..
cabaran luar pertama
kalu masterchef luar negara tu..
peserta kena masak untuk budak2 sekolah.
driver lori
kat Malaysia..kena masak untuk orang kampung
amik...dah macam masak untuk kenduri kawin dah
tapi memang meriah.....
and spt yg dapat dijangka..
pasukan merah kalah..
and kalu bagi pandangan Mummy Ayu pun
ketua dia..Felix yg harus dipersalahkan..
dia still muda and kurang pengalaman la..
dah la chinese..mana la biasa masak2 mcm nie
and maybe dia pun tak nak dgr pandangan yg lebih tua
so..kalah la...
so harusla tgk malam nie...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. x pernah tgok... mlm ni nk kena tgok la.. hhe

    ReplyDelete
  2. x sabar nak tengok sap ayang akan keluar..betul felix tue mcm tak dengar cakap orang berbanding kumpulan biru..

    ReplyDelete
  3. padan muka
    mmg tak suke giler dgn dia la
    maybe sbb rasa mmc kerek sikti kot bak kate zeri..

    ReplyDelete
  4. betul2... setuju dgn ayu...
    rasanya felix patut kuar...
    sbb mastura tuh ckp felix terlalu guna kuasa veto dia... huhu...
    lgpon nak msk utk knduri org melayu...
    kenalah dgr jgk ckp org yg lebih tua kan???
    cthnya dgr ckp abg K tuh... hehehe...

    ReplyDelete
  5. tengok sekali je terus dah tak minat....macam tak real je...ada yang mengada-ada & overacting...lebih suka masterchef yang sebelum ni...real & interesting

    ReplyDelete
  6. ayu, azizah tue anak ofismate ai:D

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...