Plan untuk weekend nie...

Plan untuk weekend nie...

weekend nie.. tak tau lagi apa plan... kengkawan...dah ada plan? yg Mummy Ayu tau.. weekend nie..dah mula dah marathon nak buat lolichoc 50...

Read more
No..no...no!

No..no...no!

apa yg NO nie??? v v v v v last week No this week pun No jugak last two week pun No jugak dah 3 minggu la emmmm v v v v No party No lunchdat...

Read more
Dapat ni pagi nie.....i like!!!

Dapat ni pagi nie.....i like!!!

dapat nie dr BFF pagi tadi yum yum... asal nampak choc jer mesti cedap la tanya la Net.. apa nama nie? Maltiser Square 1st time dia try and....

Read more
Brother & Sister.......playtime....

Brother & Sister.......playtime....

pic last week nie snap by my sis aka babysitter aka bibik aka photog he he he semuanya dia..Untie Wanie ma acih..tolong snap kan ragam anak2...

Read more
Hari nie......

Hari nie......

~ boss Mummy Ayu takde dia outstation so.. Mummy Ayu la boss tapi.. hari nie.. buzzday boss Mummy Ayu kalu dia ada .. leh pakat2 buat supris...

Read more
Ian & Iris suka dapat buku cerita baru...Mummy pun suka!

Ian & Iris suka dapat buku cerita baru...Mummy pun suka!

salam.. selamat pagi & salam di pagi jumaat.... (dah jumaat..suka..suka) semalam petang balik keja dgn perasaan yg happy (dapat borong n...

Read more
Shopping novel hari nie...success!

Shopping novel hari nie...success!

banyak ker Mummy Ayu borong novel hari nie? tak banyak la 2 plastik jer... and......isi dalam plastik nie.... v v v v v of coz la beli gak u...

Read more
Kuala Lumpur International Book Fair 2012

Kuala Lumpur International Book Fair 2012

okies..lunch tadi gie terjah book fair ngan Net :-) suka la..of coz meh layan pic2 yg sempat kami snap2.. sampai2 jer..kami masuk jumpa boot...

Read more
Akhirnya...dapat gak terjah book fair...ma acih Notti Netti....i lap you so much la!!!! muah muah!!!

Akhirnya...dapat gak terjah book fair...ma acih Notti Netti....i lap you so much la!!!! muah muah!!!

alhamdulillah... berkat kesabaran.. dapat gak terjah book fair hari nie (bukan hari jumaat) terubat gak frust last friday sbb tak jadi gie ...

Read more
566 mencari cinta = setahun setangah mencari cinta...malam semalam, astro warna

566 mencari cinta = setahun setangah mencari cinta...malam semalam, astro warna

sapa tgk semalam? kul 10.00 - 11.30 am kat astro warna novel nie diadaptasikan ke telemovie tajuk.. Setahun Setengah Mencari Cinta emm...ras...

Read more
Naik lagi???

Naik lagi???

semalam petang kan hujan lebat time balik tu as usual lalu kat sungai klang tu wah.....air naik lagi tinggi dah jadi pemberita plak Mummy Ay...

Read more
Apa komen anda????

Apa komen anda????

salam and morning kengkawan semua..... hari khamis dah pagi nie muka depan Utusan Malaysia emmmmm... macam2 gaya ada apa komen kengkawan???...

Read more
Skuter oh skuter...

Skuter oh skuter...

sampai jer seremban semalam petang masing2 dah sibuk nak bukak skuter ye la..dah lama diaorang nak mentang dalam keta dah tido.. so...nak ma...

Read more
Jumpa geng blogger........

Jumpa geng blogger........

akhirnya kami berjumpa jugak semalam punya la adventure nak jumpa... dari satu plan ke satu plan.. manjang tak jadi tapi semalam akhirnya..a...

Read more